Selena Gomez kao mlada: Prelepa glumica u novoj ulozi

by | 27 marta, 2023
Selena Gomez kao mlada

Slavna glumica i pevačica, koja je poznata i po tome što je najpraćenija žena na društvenim mrežama, Selena Gomez još uvek nije uplivala u bračne vode. Međutim, na snimanju nove sezone serije Only Murders in the Building imala je priliku da se oproba u ulozi mlade. Selena Gomez kao mlada izgledala je toliko lepo da su se svi fanovi oduševili. Jedva čekamo da je u ovoj ulozi vidimo u pravom životu.

Selena Gomez kao mlada: Savršenstvo koje jedva čekamo da vidimo u pravom životu

Selenina lepota je nesporna i ona važi za jednu od najlepših žena na svetu. U Njujorku je pre nekoliko dana primećena na setu serije Only Murders in the Building u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju je njen autfit koji ni u kom slučaju nije običan.  Glumica je nosila belu elegantnu haljinu – venčanicu, bez bretela sa cvetnim čipkanim korsetom, prozirnim velom, satenskim rukavicama i elegantnim srebrnim minđušama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Splash News (@splashnews)

Ako sama venčanica nije dovoljno insipirativna, Selena Gomez kao mlada izgledala je apsolutno savršeno. Pune usne u višnja-crvenoj nijansi, smokey eyes šminka, rumeni obrazi i niska punđa koja je istakla njene predivne crte lica. Svi ovi detalji potvrdili su Seleninu tituli kao jedne od najlepših žena.

Ovaj trenutak uslikale su kamere znatiželjnih medija. Na tim fotografijama vide se i njene kolege sa setakao što su Steve Martin i Martin Short koji je prate u sceni.

Sama Selena je objavila nekoliko fotografija sa snimanja, dok je u opisu napisala da nema opis i da je ovo samo jedan običan dan na poslu. Na njenim fotografijama vide se i bele čizme sa velikim đonom koje nosi uz venčanicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Njeno pravo venčanje bi se verovatno u mnogo čemu razlikovalo od ovog filmskog, ali jedno je sigurno: Selena Gomez kao mlada izgledaće božanstveno!

Jovana Jevtić Kevin Winter / Staff/ Getty Images Entertainment