Najbolje poze za plus size devojke

by | 28 decembra, 2023
najbolje poze za plus size devojke

Najbolje poze za plus size devojke – opustite se i uživajte sa svojim partnerom!

Da biste se osećali kao kraljica u intimnom okruženju, ne morate da imate idealnu figuru. Međutim, nisu sve pozicije dostupne devojkama nestandardne veličine. Prvo, loš položaj tela ponekad ne donosi željeno zadovoljstvo ili čak stvara nelagodnost. Drugo, voluminozni oblici, kao što je stomak, mogu ometati pokrete i uticati na njihov intenzitet. Problemi se mogu rešiti odabirom opcija koje su prihvatljive za obe strane. Pogledajmo nekoliko pozicija tokom seksa koje će sigurno ceniti ne samo žene, već i njihovi partneri.

Najbolje poze za plus size devojke

Kao što je više puta rečeno, žene sa oblinama ne bi trebalo da idu u krajnosti i sumnjaju u svoju  privlačnost. Moraju imati normalno i adekvatno samopoštovanje – tada će moći da eksperimentišu u različitim pozicijama bez ikakvih poteškoća ili kompleksa.

Ako vam je i dalje neprijatno zbog figure, ali želite da isprobate neku novu opciju, iskoristite svoju maštu odabirom seksi donjeg veša. Ova metoda je odlično rešenje ako se plašite da ne izgledate neprivlačno u očima svog muškarca. Prelep grudnjak ili penjoar može postati pikantan detalj intimne veze.

Poza 1. Žena gore ili poza kaubojke

Jedna od modifikacija kaubojke je da žena sedi okrenuta prema muškarcu. Istovremeno, ona može da kontroliše pokrete, eksperimentiše sa dubinom prodiranja i uglovima stimulacije. Njeno telo izgleda najbolje u ovom položaju jer joj položaj omogućava da savije leđa, ispravi ramena i gurne grudi napred. I stomak se, shodno tome, zateže.

Poza 2. Obrnuta kaubojka

Partnerka sedi ne licem, već leđima okrenuta muškarcu – tako će joj biti zgodno da nasloni ruke na njegove noge. Ovo će omogućiti da se olakša fizička aktivnost i da se ne napreže previše. U ovom položaju žena je blago nagnuta od partnera, tako da on može da vidi njen struk, zadnjicu i butine. Nabori na stomaku, ako ih ima, biće skriveni od pogleda.

Poza 3. Varijacija misionarskog položaja

Ovde se vredi odmaknuti od klasike samo za nijansu i postaviti jastuk ispod zadnjice. Ovom tehnikom jasno se ističe struk i naglašavaju sve prednosti zavodljive ženske figure. Još jedna prednost su neverovatne senzacije od stimulacije G-tačke. Ovaj položaj, po pravilu, pruža nezaboravno zadovoljstvo i muškarcima i ženama, a takođe vam omogućava da eksperimentišete sa položajem nogu.

Poza 4: Doggy sa podrškom

Ova tehnika se preporučuje ako imate veoma velike grudi ili obiman stomak. Koristeći presavijeno ćebe ili jastuk koji je uredno uvučen ispod vas, možete sakriti višak kilograma i osećati se moćno čak i u ovoj pozi. Najlepši delovi tela ostaju vidljivi: struk, bokovi, kosa, ramena, vrat.

 

shironosov/istock/gettyimages