Aksesoari za proleće/leto 2020. godine

by | februar 23, 2020
torba animal print moda

Ove sezone dizajneri su veliku pažnju posvetili aksesoarima. Na osvnovu prikazanog na Fashion Week-u u Londnu i Street Style modi, mogli smo da utvrdimo kojih će to nekoliko aksesoara dominirati na proleće/leto 2020.

Ovoga puta, uspeli smo da izdvojimo nekoliko aksesoara, koji će svakako obeležiti dolazak najlepšeg godišnjeg doba. Evo šta će se to nositi na proleće.

Biserni nakit biće broj jedan aksesoar

Od minđuša, preko orlica i narukvica, biserni nakit je must have naredne sezone, a to nam je potvrdila i Alexa Chung. Ova vrsta aksesoara je i ženama najomiljenija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joon Han (@joonhanjewelry) дана

Kape ne izlaze iz mode

Kape su nešto što je klasika. Nikada ne izlaze iz mode. Jedino što se menja je dezen. Ove sezone klasičan model Burberry kape bio je više nego primetan. Obaveza svake žene koja drži do stila je da nabavi jedan ovakav model.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chiara Morello (@chiara_burberry) дана

Lanac – ogrlice vraćaju u devedesete

Chanel je krajem 2019. na svojoj pisti ponovo uveo u modu kaiš-lanac koji se nosi oko struka. Time nas je vratio u devedesete godine kada je ovaj komad bio izuzetno popularan. Izgleda da se ovaj trend sada proširio i na nakit, piše harpersbazaar.rs. Ne sumnjamo da će biti jedan od najtraženijih aksesoara ove sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ettika (@ettika) дана

Male torbe u prednosti u odnosu na velike

U trendu su nekoliko sezona bile prevelike torbe. Sada, iako se ponovo vraćaju u modu torbe regularnih veličina,  još malo ćemo uživati i u malim torbama. Onim u koje mogu da stanu mobilni i karmin. Za jednu damu sasvim dovoljno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Instyle Ultimate (@instyleultimate) дана

Široki rajf

Rajfovi su komad koji je pretrpeo najviše izmena. Od izuzetno tankih do ovih poslednjih koje je izbacio modni brend Prada, svi su obožavani. Široki rajf se vratio na velika vrata. Viđaćemo ga tokom cele sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Project : You (@projectyouyork) дана

Mašna za kosu

Ko ne voli rajf uvek može frizuru da upotpuni mašnom. Ona je oduvek dobar detalj, i jedan od upečatljivijih aksesoara. Proleće 2020. godine donosi novu inspiraciju.

Ove sezone trendseterke vole krupne, upadljive mašne. Naravno, mnoge dame će dobro razmisliti pre nego što se odluče za devojačke modele, ali dupla crna mašna od lepe svile ili satena je odličan izbor čak i za kosu starijih žena, piše Elle.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DRYBY (@drybylondon) дана

Uz elegantan konjski rep ili punđu, čitav vaš izgled može da se transformiše i podigne na viši nivo. Leoni Hane je influenserka koju žene obožavaju, a njena plava kosa je idealna za razne transformacije.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi: