Antitrend obuća: Izbegavajte ove modele ovog proleća

by | april 2, 2023
Antitrend obuća

Napravili smo listu modela za 2023. koji će pokvariti vaš izgled i utisak odevne kombinacije koju ste pažljivo birali. Ovo je antitrend obuća sezone.

Ako vodite računa o modnim trendovima, na obuću posebno obratite pažnju jer umeju da je transformišu u autentičan i ženstveni stil ili, obrnuto, vrlo staromodan.

Antitrend obuća: Ovi modeli nisu u modi ovog proleća

Sandale sa cirkonima

Sandale ukrašene kamenčićima, cirkovina ili šljokicama ne izgledaju tako skupo kako vam se čini na prvi pogled. Takva obuća se više ne smatra modernom i luksuznom, pa čak ni takvi detalji na drugim odevnim predmetima, već izgleda kič i neukusno.

Umesto dekoracije na obući, dajte prednost minimalizmu i umerenosti. Izaberite svedene cipele na štiklu bez detalja. Takve sandale ćete lako moći uklopiti u bilo koju odevnu kombinaciju i izgledaćete ženstveno.

Antitrend obuća: Mokasine

Mokasine su odavno izašla iz mode, ali to izgleda ne sprečava devojke da nastave da ih nose tokom prolećne i letnje sezone. U 2023. godini predlažemo da se jednom za svagda rastanemo od nekada trendi mokasina i izaberemo elegantan par cipela koji će dugo biti u modi. Crni model sa fotografije izgleda daleko sofisticiranije i idealan je izbor obuće za posao.

Sandale sa punom petom

Sandale su ponovo postale trend ali ne bilo kakve. Osim cirkona i šljokica, modni stilisti predlažu da se rešite i sandala sa punom petom. Dajte prednost klasičnim sandalama na štiklu koje uvek izgledaju stilski i skupo.

Izaberite model koji vam najviše pristaje – sa tankom ili debljom štiklom, sa tankim ili debelim kaišićima, u jednostavnim ili šik bojama. Samo preskočite modele sa punom petom.

Antitrend obuća: Srebrne i zlatne patike

Patike sa sjajnim detaljima su zakopane u dalekoj prošlosti. Za njih nema mesta u modernoj modi. Danas su sportske patike postale punopravni element ženske garderobe, pa bi trebalo da im date šansu jer mogu izgledati vrlo elegantno, a mnogi modeli se uklapaju čak i uz haljine.

 

 

Miljana Momirovićvolodyar/GettyImagesPlus, bruev/GettyImagesPlus, Iryna Sukhenko/GettyImagesPlus, grinvalds/GettyImagesPlus