Antitrend proleća: Ovih 5 odevnih komada ne treba da kupite

by | mart 24, 2023
Antitrend proleća

Trendovi u modi se menjaju tako brzo da ih je teško ispratiti. Ono što je do juče bilo aktuelno, danas je antitrend proleća.

Stil oblačenja govori mnogo o vama. Sređena žena gotovo uvek izgled bar duplo privlačnije, nego kada ne vodi računa o svojim odevnim kombinacijama. Naravno, ukusi su induvidualna stvar. Činjenica je da smo žrtve „brze mode“, zato je idealno da je većina vaših odevnih predmeta klasična i bezvremenska.

Otkrivamo vam listu odevnih komada na koje ne treba da trošite novac ove sezone. A ako ih pak imate u ormaru – ne bacajte ih jer sledeće godine možda ponovo budu popularni!

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend proleća: Ovih 5 odevnih komada ne treba da kupite

Plisirane suknje

Mnoge žene obožavaju plisirane suknje jer ističu ženstvenost, elegantne su i sofisticirane. Ovaj model suknje je bio veoma popularan 2016-2017. godine ali trendovi se sada menjaju. Trenutno su moderne klasične maxi suknje koje možete stilizovati uz lepršavu bluzu i satenske cipele.

Međutim, bacanje plisirane suknje nije vredno toga: moda je ciklična, što znači da trend može da se vrati.

Članak se nastavlja posle reklama

Kratak mantil

Kratak mantil naglašava figuru i produžava noge. Ali u novoj sezoni, takav model je potpuni promašaj. Umesto njega je bolje nositi dugačak mantil – tzv. trenč mantil. Idealno je da izaberete neku neutralnu boju jer jarke boje mogu izgledati smešno ukoliko ih pažljivo ne stilizujete. Bež ili bela su najpoželjnije!

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend proleća: Uske farmerke

Uprkos tome što uske farmerke ističu vaše obline, njihov trend je prošao. Pronađite bilo koji model širokih farmerki i nećete pogrešiti. Ne samo što su udobnije, nego često mogu izgledati i elegantnije kada ih uparite uz cipele na štiklu. Posebno obratite pažnju na zvoncare jer savršeno oblikuju figuru.

Članak se nastavlja posle reklama

Kožne jakne sa printom

Pre nekoliko godina kožne jakne sa natpisima i crtežima bile su nenormalno popularne – skoro svi su maštali da imaju tako nešto. Međutim, danas ostavljamo taj trend iza leđa! Umesto toga, klasične kožne jakne su ponovo u trendu, u stilu devedesetih!

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend proleća: Glomazne patike

U 2018-2019. godini glomazne patike su bile svuda. Ipak, njihovo vreme je (za sada) prošlo. Umesto njih, potražite omiljeni model satenskih cipela – na štiklu ili ravne.

 

Članak se nastavlja posle reklama
Miljana MomirovićOleksii Dubrovskyi/GettyImagesPlus