Banda is Back – Nova Kappa kolekcija u Đak-u

by | april 19, 2022

Proleće je doba godine kada se u svakom od nas budi želja za novim stvarima, promenom stila i novim životnim izazovima. Beskrajno se radujemo lepom vremenu koje nas mami da više vremena provodimo napolju i više vodimo računa o svakodnevnom stajlingu.

Lepota i zdravlje za Đak sport.

Sama pomisao na kupovinu novih komada odeće još je jedan razlog zbog kojeg smo uzbuđeni ove prolećne sezone.

Poznati italijanski brend Kappa i ove sezone pripremio je za ljubitelje sportske i ulične mode novu prolećnu kolekciju koja ostavlja bez daha!

Nova kolekcija nas uverava da su pomerene granice primene sportskih stvari i opreme, jer odiše elegancijom i urbanim detaljima.

Kappa Banda trenerke, muški i ženski kompleti, učiniće vaše svakodnevno odevanje autentičnim i primećenim. Dostupne u raznim bojama: crnoj, beloj, crvenoj, sivoj, usklađene sa dizajnerski zanimljivim detaljima šarenolikih boja na rubovima, koji jesu karakteristični za Kappa brend, ostavljaju upečatljiv doživljaj i teško se zaboravljaju. Gornji i donji deo kompleta možete uklapati po vašem izboru i kombinovati boje koje su vama bliske.

U okviru nove Kappa kolekcije možete naći i prepoznatljive Polo majice, koje će svakom sportskom outfitu dodati notu elegancije. S druge strane lako ćete ih kombinovati sa pantalonama i farmerkama, zato su pogodne za svaku situaciju. Dizajnirane i prilagođene za oba pola, dostupne u raznim bojama, polo majice vam nude bezbroj mogućnosti za njihovo implementiranje u vaš stil i outfit.

Ostalo je još da izaberete obuću koja će kompletirati sliku urbanog imidža. Neka vaš izbor bude- Kappa patike, a sve ih karakteriše pre svega udobnost i moderan izgled.

Brend Kappa konstantno unapređuje svoju ponudu u skladu sa svetskim trendovima, prateći promene u svetu mode, a u njihovoj najnovijoj kolekciji garantovano ćete pronaći komade koji će vas inspirisati da unapredite svoje svakodnevne stajlinge.

Potražite modele nove Kappa kolekcije u svim Đak Sport radnjama širom Srbije ili na Đak Sport online shop i uživajte u proleću i novom stajlingu.

Promo