Boje u kojima autfiti izgledaju skupoceno: Žalfija i bež, tamnoplava i krem… 8 neodoljivih kombinacija!

by | avgust 10, 2022
Boje u kojima aufiti izgledaju skupoceno

Predstavljamo vam boje u kojima autfiti izgledaju skupoceno, bez mnogo truda!

Svako ima svoju ideju o tome šta odeću čini „jeftinom“ ili „skupom“. A većina nas ili ne pati toliko za etiketama ili jednostavno nije finansijski potkovana da prati najnovije modele čuvenih brendova. Pa ipak, kako nam je to modni svet dosad već mnogo puta pokazao, odeća ne mora da bude skupa, da bi izgledala glamurozno!

Ovog puta bavimo se bojama koje odaju skupocen šmek svakoj odevnoj kombinaciji. A evo i o čemu se radi.

Boje u kojima autfiti izgledaju skupoceno

Bela + kaki


Bela sa malim mrljama boja – takav look će garantovano izgledati seksi, ali ne i vulgarno. Kaki u ovoj interpretaciji ne podseća na vojnu uniformu, već donosi misli o opuštanju i šetnji uz obalu.

Braon + zlatno


Braon nijanse su  dugo bile van radara modnih dizajnera i nosile su etiketu zastarelo. Ali sada smeđi tonovi su ponovo na vrhuncu popularnosti i, istina, nema im premca kada su leto, more i preplanulost u pitanju. Ove nijanse izgledaju posebno sofisticirano kada se kombinuju sa zlatnim akcentima, bilo da se radi o asesoarima poput tašne ili nakitu.

Boje u kojima autfiti izgledaju skupoceno- Plava + žuta


Kombinacija plave i žute može izgledati previše privlačno, ali kada u jednačinu dodate puderaste, meke plave tonove i prigušenu žutu, kombinacija postaje nepogrešivo šik!

Žalfija + bež


Reč žalfija sama  sugeriše nešto prijatno, mirisno i privlačno. Uparena sa bež, predstavlja savršen ansambl za opušten i ženstven izgled.

Crno + belo


Od svih kombinacija boja koje postoje, teško je pronaći neki koja je toliko vanvremenska popout crno-bele. Da monohromatski izgled ne bi bio strog i formalan, izaberite opuštene stvari i minimizirajte koncentraciju crne. Neka tamna tačka bude samo jedan kaiš, torba ili sandale .

Bronza + zelena mahovina


Prirodne nijanse, zemlja ili trava, uvek se lepo spajaju jedna sa drugom. Kombinacija bronze, koja podseća na rđu, i zelene, poput mahovine, nije izuzetak.

Roze + crvena


U prošlosti, modni svet je izbegavao kombinaciju crvene i ružičaste, ali sada se smatra jednim od najmodernijih parova koje možete pronaći!

Mornarski plava + krem

Krem tonovi mogu značajno da „poskupe“ svaku odeću, ali kada se upare sa tamnoplavom, izgled je jednostavno vrhunski.

Lepota i zdravljejacoblund/iStock/Getty Images Plus via Getty Images