Zvezdane sestre Boldvin: Ireland i Hailey – koja od njih je više kul?

Celebrity sestre od strica Boldwin se veoma razlikuju ali su obe na putu da budu poznatije od svojih roditelja!

by | jul 30, 2022
Sestre Boldvin su obe lepe i zgodne i imaju uspešne manekenske karijere, ali su u isto vreme potpuno različite.

Sestre Boldvin su obe lepe i zgodne i imaju uspešne manekenske karijere, ali su u isto vreme potpuno različite. Jedna od njih je vrlo brzo stekla svetsku popularnost, dok je druga i dalje u senci poznatih roditelja i čeka šansu koja će se zasigurno pojaviti!

Sestre Boldvin – Ireland

Ćerka holivudskih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger od rodila se u „zlatnoj kolevci“, ali to je nije vinulo među zvezde. Ireland  je imala teško detinjstvo na koje su uticali javni skandali njenih roditelja i kasnije teški razvodi na „visokom“ nivou. Nažalost, već kao tinejdžerka je doživela prvi nervni slom, zbog pritiska koji su u njoj izazivali večiti sukobi Aleca i Kim. Njeni roditelji su i dalje u blagom neprijateljstvu, a Ireland je i dalje u sredini.

Svojevremeno je Alec Baldwin bio veoma ljubomoran na uspeh svoje supruge, a nakon što je Kim Basinger za ulogu u filmu „L.A. Confidential“ dobila Oskara, situacija je eskalirala.  Osećajući se kao nepriznati genije i potcenjena kreativna ličnost, Alec je pronašao utehu na dnu čaše i bukvalno se našao na ivici.

Nakon razvoda od Kim, dugo nije mogao da se oporavi i sredi život sve dok nije upoznao svoju sadašnju suprugu Hilary. Mlada i slobodoumna, trener joge, Hilary je pomogla Alecu da stane na noge i povrati svoje dobro ime i reputaciju. Ali dok je za njega sve ispalo dobro, Kim nikada nije uspela da stabilizuje lični život niti je napredovala u karijeri. Sve ove promene uticale su na mladu Ireland ( Irsku ). Već sa 16 godina bila je na klinici, lečena od anoreksije i nervoze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ireland (@irelandirelandireland)

Osim toga, Ireland se celog života bori sa kritikama i mržnjom. Mnogi su ismevali njenu nestandardnu lepotu i visok rast (skoro 190 cm) a ona je sanjala o karijeri modela. To je i postala uprkos zlobnim kritičarima i tzv „poznavaocima ženske lepote“. Ireland je od buntovnog oca nasledila karakter i voli tetovaže, aktivista je za zaštitu životinja i ne okleva da se obnaži. Ireland je pristalica body positivity pokreta i na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije bez šminke i filtera.

Zbog svega, 26-godišnja Ireland ne teži publicitetu, to joj je bilo dovoljno u detinjstvu – čak ni broj njenih pretplatnika na društvenim mrežama ne dostiže milion, što je neobično za decu poznatih.

Pročitajte još i: Seksi kćerka Kim Bejsindžer

Hailey Baldwin

Ali 25-godišnja Hailey Baldwin (udato Bieber), sestra od strica gospođice Ireland, ima četrdeset šet miliona pratilaca na Instagramu. Ona to ne krije, već se time sa zadovoljstvom hvali. Inače, rođakinje se lepo slažu. Ireland je bila pozvana na venčanje svoje sestre sa Justinom Bieberom i to kao deveruša. Obe zvezde imaju problematične očeve sa mračnom prošlošću, ali može se reći da je Hailey imala više sreće.

Nažalost i kod nje je zvezdani život ostavio ožiljke pa je Hailey, baš kao i Ireland brzo privukla pažnju javnosti. Još kao dete, dok se sa ocem i njegovom braćom, pojavljivala na crvenom tepihu, sanjala je da postane poznata. Međutim, kao i Ireland, Hailey je morala da se nosi sa mržnjom i maltretiranjem. U školi su je zadirkivali da je suviše mršava i visoka, proganjali zbog poznate porodice pa čak i fizički napadali. Ne mogavši da izdrži pritisak i incidente Hailey je prešla na kućno školovanje.

U vreme rođenja svoje ćerke Hailey, njen otac Stephen Baldwin je pronašao način da se izbori sa svim zavisnostima koje su pokvarile njegov život i živote njegovih najmilijih. Zvezdana braća Baldwin (ima ih četvoro – Alec, Daniel, William i Stephen) dugo su pokušavali da pomognu svom najmlađem bratu. Snagu je pronašao u religiji pa je Hailey zbog toga bila prilično strogo vaspitana.

Lepa i ambiciozna sanjala je da izađe iz senke porodice i samostalno uspe. Hailey nije htela glumu. Shvatila da će joj vitka figura i neobična lepota nasleđena od majke Brazilke pomoći u karijeri modela. Sa 18 godina potpisala je svoj prvi ugovor. Nekoliko godina kasnije postala je muza Karla Lagerfelda a 2018. godine je debitovala kao dizajner i postala kreativni direktor u Adidasu.

Ta godina je bila važna i u ličnom životu jer se udala za Justina Biebera, sa kojim je bila prijateljica desetak godina.

Pročitajte još i: Glazirana koža je novi beauty trend koji nam je donela Hejli Biber

Sestre Boldvin na glasanju i u komentarima.
Bilo bi nam dragoceno da date svoj glas na pitanje koja sestre Boldvin vam se više sviđa i ostavite vaše mišljenje u komentarima.

Koja sestra Boldvin je više kul?

Loading ... Loading ...
Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment