Crveni bikini nikad neće izaći iz mode, a to potvrđuje i Eva Longorija

by | jul 9, 2024
Crveni bikini nikad neće izaći iz mode, a to potvrđuje i Eva Longorija

U jeku smo godišnjih odmora, a ako još niste odabrali kupaći, odlučite se za crveni bikini, jer uvek je u trendu. A to zna i Eva Longorija. 

Nije samo toplo vreme izazvalo porast temperatura tokom vikenda. Prepustite Evi Longoriji da donese vrelinu na špansku obalu u užarenom crvenom bikiniju sa tangama donjim delom.

Koji crveni bikini je odabrala Eva Longorija

Članak se nastavlja posle reklama

U nedelju, glumica je primećena kako se sunča sa svojom porodicom na plaži u Marbelji. Nosila je vatreno grimizni kupaći kostim sa četvrtastim dekolteom, špageti naramenicama i srednjim tangama. Glumica je odabrala gotovo beli, slamnati šešir sa širokim obodom, moderan i funkcionalan koji je zaklanjao njeno lice od sunčevih zraka. A tu su i kvadratne crne naočare za sunce. Eva je svoju prelepu kosu skupila u niski rep – savršena frizura za plažu.

Longoriji, koja ima kuću na španskoj obali, pridružili su se njen suprug Hose Baston i njihov petogodišnji sin Santjago Enrike. U jednom trenutku, Longorija je primećena kako nanosi kremu za sunčanje na Bastonova leđa.

Prošle nedelje, Longorija je zamenila svoje kupaće kostime za seksi  crnu haljinu na dodeli nagrada Elle Gourmet 2024 u Madridu. Za tu priliku, Longorija je nosila duboku crnu Coperni haljinu sa metalnim trouglom koji je držao na mestu ulra seksi gornji deo haljine.

Članak se nastavlja posle reklama

Tokom prošlonedeljnog događaja, Longorija je imenovana za ambasadora meksičke gastronomije, zahvaljujući svom poznavanju meksičke kuhinje kulture (i ne, ne govorim samo o njenom istraživanju inspirisanom Cheetosom za Flamin’ Hot). Ne samo da je glumica glumila u sopstvenoj emisiji o putovanjima i hrani u potrazi za Meksikom, već je napisala i drugi kuvar pod nazivom Moja meksička kuhinja.

Članak se nastavlja posle reklama
Cindy Ord/Getty Images Entertainment