Goli nokti Selene Gomez: Pevačica se pridružila hit nail trendu!

by | 3 jula, 2023
Goli nokti Selene Gomez

Goli nokti Selene Gomez došli su u prvi plan, a najviše jer smo dosad navikli na lude boje i odabire ove pevačice. Ipak, ovog leta odlučila se za neutralniji manikir. 

Otkako je završila treću sezonu serije „Only murders In the Building“ u aprilu, Selena Gomez živi naše snove o letnjem raspustu i dvomesečnim putovanjem u Pariz (aka kroasani, kafa, romantika). Ali sada je ponovo kod kuće i spremna je za akciju, projekat po projekat. Treća sezona serije biće premijerno prikazana u avgustu, a njena beauty linija Rare će lansirati novu jesenju kolekciju 6. jula.

Goli nokti Selene Gomez

Da bi se pripremila za lansiranje, Gomezova je upravo podelila kampanju koja sadrži anđeoski pogled na trend golih noktiju. Na kadrovima sa snimanja Rare Beauty kampanje, ona nosi braon kožni top sa raznim srebrnim minđušama. Njen šminker Hung Vanngo kreirao je zarđale zadimljene oči kako bi odgovarao njenoj odeći, a izgled je upario sa sjajnom usnom boje breskve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Na fotografiji Gomez nosi savršeni minimalistički mani, zahvaljujući svom dugogodišnjem umetniku noktiju Tomu Bachiku. Bachik je u objavi na Instagramu otkrio da je prvo pripremio Selenine nokte svojim novim putnim setom za negu noktiju, stvarajući ono što on naziva „besprekorne zanoktice“. Zatim je naneo jedan tanak sloj bledomlečnog gela na ceo nokat, rekavši da je stvorio lagani, anđeoski izgled koji je u suprotnosti sa njenom šminkom.

 

French fade nokti – elegantna verzija francuskog manikira

Njeni nokti su savršeno usklađeni sa trenutnim trendom golih noktiju, koji propagira nošenje prirodnih i jedva naglašenih noktiju. Iako ljudi prihvataju trend izbegavanja manikira, Gomezova pokazuje kako manikir može da ide u vašu korist kada idete na smeliju šminku ili frizuru.

Ali to nije sve,– osim toga, šta je kampanja lepote ako postoji samo jedan ritam za fotografisanje? Vanngo je takođe kreirao grafički izgled oka za zvezdu, koristeći  preciznu olovku za obrve za kreiranje pernatih obrva za reflektujuće kapke i gel ajlajner za zadimljeni izgled krilatih olovki upotpunjen lebdeće grafičko oko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)


Bachik je bio u pravu: sa tako svežim manikirom, ne možemo da prestanemo da gledamo u Selenine oči!

Lepota i zdravljeKevin Winter / Staff/iStock/Getty Images Plus via Getty Images