Modne katastrofe Niki Minaž na MTV VMA: Ne zna se koji autfit je gori

by | 19 septembra, 2023
Modne katastrofe Niki Minaž

Niki Minaž je reperka koja ume da izgleda savršeno, a ume i da napravi katastrofalan odabir u modnim kombinacijama. Ove modne katastrofe Niki Minaž su zaista dobar primer kako se ne oblačiti.

Modne katastrofe Niki Minaž: Autfiti koji moraju što pre pasti u zaborav

Ovogodišnji MTV VMA je održan u Prudential centru u Njuarku, a na ovom događaju ulogu domaćice imala je upravo Niki Minaž. Međutim, ona je to veče i nastupila pevajući svoje dve pesme: “Last Time I Saw You” i”Big Difference”. Ipak, ono čime je to veče posebno privukla pažnju su bile modne greške koje je napravila, a samim tim i odabrala loš autfit.

Bizarna roze venčanica za vreme vođenja programa

Za ovu važnu ulogu domaćice, reperka se odlučila za krajnje neobični autfit. Možda je poželela da ponovo postavi Barbie trend na pijedestal, ali joj to svakako nije pošlo za rukom. Naime, ona je obukla bizarnu roze venčanicu ispod koje se video roze donji veš i bustier top u istoj nijansi. Međutim, providni materijal od tila je sve učinilo dodatno bizarnim. Reperka je imala veo sa čipkanim delom na kraju, polu duge rukave sa istim radom, dok je doli providni deo kod kolena dobio dodatni volan. Da bi situacija bila dodatno zanimljiva, za ovaj izgled pobrinuli su se Dolce&Gabbana. Izgleda da je recept za ovaj autfit bilo: Previše svega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Modne katastrofe Niki Minaž: Crveni kombinezon za nastup

Iako je pevačica dobila priliku da se presvuče za svoj nastup, nije je iskoristila na dobar način. Bar ne za ovaj nastup. Ona se obukla crveni kombinezon od providnog materijala sa izrezima na ramenima i to ne na veoma ženstven način. Kroz materijal se provideo srcasti oblik koji je prekrivao grudi. Međutim, problem sa ovim kombinezonom je što podseća na jeftinu imitaciju spota kombinezona Britni Spirs za spot “Oops, I did it again”.

Ovo su bili trenuci kada je reperka trebalo da zablista, a to svakako nije bio slučaj. Bar ne sa ova dva autfita. Tokom večeri, Niki ih je imala nekoliko od kojih su neki bili sasvim ok. Ipak, postoji niz prilika da se Niki Minaž iskupi za ove katastrofe i nadamo se da će to učiniti na pravi način.

Catherine Powell / Stringer/GettyImagesPlus