Na ovo se dugo čekalo: Rijana predstavlja novu beauty kolekciju koja menja pravila nege

by | 15 jula, 2020
Rijana nezgoda

Iako je početkom godine pevačica Rijana najavila kolekciju proizvoda za negu kože Fenty Skin, realizacija ovoga nije bila sigurna sve dosad. Sada, lepotica s Barbadosa i zvanično je potvrdila da će svi koji njenu beauty liniju čekaju mesecima konačno moći da je drže u rukama od 31. jula.

Rijana je na Instagramu podelila ove lepe vesti o Fenty Skin kolekciji, kojom je obećala i potpuno „novu kulturu nege kože”. Sem toga, ništa nije otkrila, samo je još poručila kako je kolekcija namenjena svima koji želi da imaju savršenu kožu lica. (Pročitaj: Makeup frižideri – još jedna bespotrebna stvar ili pak korisno pomagalo?)

– Dajem sve od sebe da budem skromna u vezi s izlaskom moje nove beauty kolekcije – napisala je Rijana u svom postu uz video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Na ovo se dugo čekalo, s obzirom na to da je Rijanina kolekcija Fenty Beauty predstavljena pre tri godine. Ona je u osnovi sadržala 40 nijansi tečnog pudera, koje su ubrzo postale standard u beauty industriji. Ne znamo još kako će njena nova linija nege kože proći kod fanova i profesionalaca, ali korisnici Tvitera već su bili kreativni u želji da pokažu koliko jedva čekaju pevačicinu kolekciju.

Pogledajte:

Podsećamo, nakon izuzetno uspešne saradnje s nemačkim sportskim gigantom Fenty Puma by Rihanna, beauty kolekcije i rodno neutralne kolekcije donjeg veša Savage x Fenty, Rijana je 2019. godine postala i prva žena, na čelu luksuzne modne kuće, a njena kuća je prvi novi brend koji je LVMH (Luis Vuitton Moët Hennessy) pokrenuo od 1987. (Pročitaj: Nema greške: Moringa ulje je tajni sastojak za blistavu kožu i kosu)

Inače, LVMH kompaniji pripada 25 luksuznih modnih kuća, uključujući Givenchy, Christian Dior, Fendi, Celine, Marc Jacobs i mnoge druge.

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images