Konačno je razjašnjeno – Nikol Kidman slomila zglob tokom džogiranja

by | maj 23, 2020
Nikol Kidman

Nikol Kidman je slomila nogu pre nešto više od mesec dana, ali tu informaciju, očigledno, nije želela da podeli s onima koji je prate na društvenim mrežama. Oštrom oku obožavalaca slavne glumice, ipak, nije promaklo da na nekim slikama, koje je na Instagram okačio njen suprug Kit Urban, holivudska diva ima ortopedsko pomagalo.

Kako je Nikol Kidman slomila nogu?

Australijski tekstopisac i muzičar objasnio je potom i kako je došlo do povrede:

Slomila je nožni zglob, tako da više ne đuska po kući – našalio se najpre Kit.

Članak se nastavlja posle reklama

Po njegovim rečima, glumica se povredila pre oko pet nedelja, dok je džogirala nedaleko od kuće. Nije videla rupu, koja se nalazila ispred nje, pa se saplela i slomila zglob. Povreda još uvek nije potpuno sanirana, tako da Nikol i dalje nosi ortopedsku čizmu. Ističući da njegova draga ni u jednom trenutku nije klonula duhom, Kit Urban dodaje:

Sa celom situacijom nosi se bolje nego što bih to ja umeo.

Članak se nastavlja posle reklama

Povreda poznate glumice prvi put je primećena na fotografijama njenog supruga. Nikol je, takođe, objavila slike s istog mesta, ali je isekla deo na kome se vidi da nosi ortopedsku čizmu. Tada su počele da kruže teorije zavere, sve dok Kit svojom izjavom nije stao na put nagađanjima. Zabrinuti glumičini fanovi poželeli su Nikol da ozdravi što pre. (Pročitaj: Hejli Biber je supermodel, ali i ona ima problema s aknama usled hormonskog disbalansa).

Atraktivni par trenutno se nalazi u Tenesiju, a po Kitovim rečima – ne mogu dočekati da posete svoje porodice u Australiji. Zbog povređene noge, ali i brojnih komplikacija vezanih za putovanja koja su sad u celom svetu (posledice epidemije virusa korona), pitanje je kada će se to i desiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Jedva čekamo da ponovo vidimo svoje najmilije – napominje harizmatični Kit Urban. (Pročitaj: Saveti za negu kože Nikol Kidman).

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram