Providna haljina Emili Ratajkovski: Koje je vaše mišljenje o ovom autfitu?

Emili Ratajkovski je jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, a osim toga mnogi je znaju i kao ikonu stila. Pročitajte više o tome kakva je providna haljina Emili Ratajkovski u kojoj se skoro pojavila u javnosti.

by | 19 februara, 2023
providna haljina emili ratajkovski

Emili Ratajkovski je jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, a osim toga mnogi je znaju i kao ikonu stila. Mnoge devojke traže inspiraciju gledajući njene fotografije kako sa modnih revija, tako i iz njenog privatnog života. Uglavnom je zastupnik nežnog i sofisticiranog izgleda i takav stil joj savršeno stoji. U nastavku pročitajte više o tome kakva je providna haljina Emili Ratajkovski u kojoj se nedavno pojavila u javnosti.

Ova mlada mama jedna je i od najplaćenijih modela. Osim što je mlade devojke obožavaju, veoma je popularna i kod svih drugih generacija. Emili sa sobom nosi specifičan šarm i harizmu.  Na njenom instagram profilu uvek možemo videti najnovije detalje iz njenog života, a uz to i dobiti motivaciju za vežbanje kada vidimo njeno do savršenstva izvajano telo.

Kao model Emili je poznata po tome što ume da eksperimentiše, uvek je kreativna, nikada mirna niti dosadna. Do sada smo imali priliku da je vidimo u mnogim izdanjima, a sada se pojavila u odeći kakvu niko nije očekivao.

Providna haljina Emily Ratajkovski

U toku Nedelje mode u Njujorku manekenka se na jednom događaju pojavila u nesvakidašnjem izdanju.

Naime, Emili je za ovu priliku odabrala crnu haljinu sa velikim vezom. Ono što najviše privlači pažnju je činjenica da je haljina potpuno providna, a na fotografijama se čak ni ne nazire donji veš. Manekenka verovatno nije razmišljala o tome da će prilikom fotografisanja blic doprineti tome da se vidi više nego što je ona želela.

Neki fanovi na društvenim mrežama komentarisali su da ova providna haljina Emili Ratajkovski previše otkriva, dok sa druge strane, mnogi misle da je Emili na savršen način ponela ovu atraktivnu i izazovnu haljinu. Kakvo je vaše mišljenje o providnoj haljini koju nosi prelepa i šarmantna Emili Ratajkovski?

Jovana Jevtić Jamie McCarthy / Staff/ Getty Images Entertainment