Romantična haljina Kendal Džener: Bajkoviti stajling poznate manekenke

by | april 2, 2024
romantična haljina Kendal Džener

Dugo iščekivano proleće je napokon stiglo, a sa njim i želja za slobodnijim stilom. Romantična haljina Kendal Džener je nešto što bismo sve poželele u svom ormaru.

Proleće je asocijacija na romantiku, duge šetnje i toplo vreme ispunjeno divnim cvetnim mirisima. Čim ovo godišnje doba dođe, sve želimo da se obučemo lakše i da nosimo suknje i haljine u predivnim ženstvenim kombinacijama. Influenserka Kendal Džener (Kendall Jenner) je oduševila fanove fotografijom u novoj haljini.

Romantična haljina Kendal Džener

Poznati model i influenserka je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj nosi belu maksi haljinu sa svilenim rukavima alfa linije i sa dve izvezene baršunaste crne mašne koje krase rukave. Ova haljina je oličenje romantičnog stila i pomalo kao da je išetala iz klasičnog romana. Uz to je odabrala prirodnu šminku koji je dodatno pojačao ovaj devojački efekat. Uz to je odabrala štikle na špic i crne naočare za sunce koje su upotpunile njen izgled. U opisu je Kendal napisala: „Haljina mojih snova“, a svima nam je jasno zašto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Haljina je iz kolekcije SS2024 modne kuće Rodarte

Haljina je dizajn modne kuće Rodarte i kolekciji SS2024. Dizajnerke haljine, a ujedno i osnivačice kuće su dve sestre Kejt i Laura Mulevi (Kate & Laura Mulleavy) koje su osnovale brend 2015. godine u Los Anđelesu. Njihove kolekcije se odlikuju romantičnim i konceptualnim načinom na koji pristupaju inspiraciji, pripovedanju i načinu na koji vide svet kroz umetnost, bioskop, poeziju i kulturu.

Oni su takođe podelili na svom profilu snimak manekenke u haljini u kome se vidi lepršavost donjeg dela haljine od bokova, ali i kako haljina savršeno pristaje uz figuru influenserke. Romantična haljina Kendal Džener zaista odaje damski izgled, a ona kao da je izašla iz bajke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RODARTE (@rodarte)

Sezona 5 serije You stiže: Pen Badglej na snimanju

Emma McIntyre/Getty Images Entertainment