Samantha se vraća u “Seks i grad”, a evo šta na to kažu ostale glumice!

by | jun 20, 2023
Samantha se vraća u "Seks i grad

Samantha se vraća u „Seks i grad“, vest je koja je obišla ceo svet i oduševila sve fanove serije. Ali nije baš sve tako čarobno kao što biste prvo pomislili.

Serija „Seks i grad“ bila je ogroman hit 90-ih godina, a živote Carrie, Mirande, Samanthe i Charlotte pratili smo iz sezone u sezonu, sa oduševljenjem. Još tokom snimanja serije, šuškalo se da Kim Catrall, koja glumi Samanthu i Sarah Jessica Parker, Carrie, nisu u dobrim odnosima. Nakon završetka serije, devojke su snimile dva filma, posle čega je Kim izjavila da se više nikada neće vraćati ulozi Samanthe. Uz to, potvrđeno je da ona i Sarah zaista imaju nesuglasice.

Članak se nastavlja posle reklama

Samantha se vraća u „Seks i grad“

Drugi deo filma snimljen je 2008. godine i činilo se da smo time stavili tačku na živote ove četiri voljene heroine. Međutim, 2021. kao bomba odjeknula je vest da nam stiže nastavak serije pod nazivom „And Just Like That“. Ipak, razočarenje je usledelo ubrzo, jer smo saznali da nećemo pratiti životne događaje sve četiri junakinje. Kim Catrall je ostala pri svome da neće više da glumi Samanthu.

I tako, prva sezona je prošla, a da Samanthu nismo videli. Međutim, nedavno, mediji su počeli da prenose da će se Kim ipak pojaviti u drugoj sezoni, ali samo u jednoj epizodi. Naime, kroz celu prvu sezonu, provlačila se priča da Samantha živi u Londonu, da se posvađala sa Carrie i da se više ne druže.

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, s vremena na vreme, dopisuje se sa Carrie, a navodno, videle su se u Parizu, kada je Carrie išla da prospe Zverkin pepeo na njihovom čuvenom mostu kada su se pomirili.

U drugoj sezoni, Samantha će se pojaviti u jednoj epizodi, gde će telefonirati sa Carrie iz svog stana u Londonu. Glumice se nisu srele na setu tokom snimanja ove epizode, a svaka od njih je ipak dala komentar.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta kažu ostale glumice?

„Bila sam veoma uzbuđena zbog ideje. Mislila sam da je jako dobra stvar i da možemo to da sprovedemo u delo. Isto tako, mislim da je to i njoj (Kim) odgovaralo i bilo je lepo videti ovu scenu. Veoma sam zadovoljna“, izjavila je Sarah.


Nakon finala prve sezone, Sarah je rekla da će se i kroz drugu sezonu provlačiti Carrien i Samanthin odnos i prijateljstvo na daljinu.

Članak se nastavlja posle reklama

„Mislim da serija prikazuje odnos kroz SMS poruke koje su razmenjivale. To prijateljstvo je veoma važno za Carrie. Ipak, mislili smo da je dobra ideja da stavimo i lice iza tih poruka i da tako proslavimo 25 godina Seks i grada. A scena je veoma emotivna“, zaključila je Parkerova.

Kim Cattrall otkrila strategiju pregovora za nastavak serije „Seks i grad“

Članak se nastavlja posle reklama

Cynthia Nixon, koja glumi Mirandu, bila je razočarana što je vest o povratku Samanthe procurela jer je želela da to bude veliko iznenađenje za fanove.

„Nadali smo se da će ostati tajna do emitovanja epizode i da ćemo tako iznenaditi gledaoce. Nažalost, sve je procurelo u javnost. Mislim da ćemo svi uživati u tom trenutku, ali da je to- to, te ne očekujemo ništa više od tog jednog pojavljivanja Samanthe“.

Kristin Davis, odnosno Charlotte, dodala je da je glumačka ekipa i te kako svesna da fanovima nedostaje Samantha.

Članak se nastavlja posle reklama

„Znam da im nedostaje i razumem. Želeli smo na neki način da im pokažemo da nam je stalo i zato smo je ostavili u celoj priči. Njen život u Londonu je izgledalo kao dobro rešenje. Kao i u realnosti, ljudi se udaljavaju, ulaze i izlaze iz naših života. Neki se presele, a neki se jednostavno udalje zbog drugih okolnosti. Ali to ne znači da više niste prijatelji“, zaključila je ona.

Druga sezona serije premijerno će se prikazati 22. juna na Max kanalu.

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravljeJamie McCarthy / Staff via Getty Entertainment