Šiške Julie Roberts su promena koju nismo očekivali

Ukoliko želite novu frizuru za proleće, inspiracija vam mogu biti šiške Julie Roberts. Ona je svoju novu frizuru svetu pokazala na prošlonedeljnoj modnoj reviji u Ženevi.

by | april 6, 2023
šiške Julie Roberts

Ukoliko želite novu frizuru za proleće, inspiracija vam mogu biti šiške Julie Roberts (Džulije Roberts). Ona je svoju novu frizuru svetu pokazala na prošlonedeljnoj Watches and Wonders modnoj reviji u Ženevi.

U pitanju je jedna od onih slavnih ličnosti čija popularnost ne prestaje sa godinama. Devojke i žene koje prate trendove i dan danas se, kao i devedesetih godina prošlog veka, mogu osloniti na jednu od najpoznatijih glumica i trendseterki na svetu- Juliu Roberts. Do sada uvek smo je viđali sa dugom kosom karamel nijansi, sa savršenim loknama koje ležerno padaju. Mnoštvo devojaka i žena kopira njen izgled, a ona i dan danas izgleda kao devojčica.

Šiške Julie Roberts su promena koju nismo očekivali

Kao što je već rečeno, na jednoj modnoj reviji Julia Roberts pojavila se sa šiškama što je bilo iznenađenje za sve prisutne. Za njenu novu frizuru zaslužan je slavni frizer Serge Normant, a za boju njene kose zaslužna je Kadi Lee. Ovih dvoje profesionalaca učinili su da šiške Julie Roberts izgledaju sveže i moderno, a da u isto vreme malo podsećaju na frizure s kraja sedamdesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Poseban efekat postignut je nešto dužim pramenovima sa strane koji su se odlično uklopili sa vešto napravljenim neurednim talasima. Kako bi ukupan izgled bio neodoljiv doprinela je i prirodna šminka koja ističe njenu besprekornu mladoliku kožu i nude usne koje su poslednjih godina vrlo popularne. Za krajnji rezultat i reviju, Julia je odabrala Nells Nelson krem odelo za dan, dok je za uveče izabrala crnu dugu elegantnu Victoria Beckham haljinu.

Šiške Julie Roberts ove sezone nisu usamnjena pojava. Na prethodnim mnogobrojnim dodelama nagrada mnoštvo poznatih dama iznenadile su svojom pojavom i promenom u vidu šiški. Jedna od njih je i glumica Sophie Turner koja je svima održala lekciju o prednostima šiški.

Pre nekog vremena je i Emily Ratajkowski predstavila svoje guste šiške u Njujorku. Izgleda da nema boljeg perioda za promenu frizure od proleća.

Jovana Jevtić Presley Ann / Stringer/ Getty Images Entertainment