Taylor Swift iskopirala Kate Middleton – ovo nije smela!

by | 8 februara, 2024
Taylor Swift se obukla kao Kate Middleton

Svi su se pitali zašto je Taylor Swift iskopirala stil Kate Middleton na dodeli Gremi nagrada. Istina je konačno otkrivena.

Gremi nagrade 2024. godine su već ušle u istoriju, posebno zbog slavnih žena koje su pokazale dominaciju, kako na strani mode, tako i zahvaljujući svojim uspesima. Ali ono što se tek kasnije proširilo je stajling Taylor Swift za koji se ispostavila da neverovatno podseća na Kate Middleton. Slučajnost ili ne?

Taylor Swift iskopirala Kate Middleton

Nema ko nije bio oduševljen kada se Taylor Swift pojavila u zanosnoj beloj haljini sa potpisom prestižnog modnog brenda Schiaparelli. Sa prorezom do butina bez bretela, ova haljina je pravi primer seksi elegancije.

Ipak, ono što mnogima nije bilo jasno je zbog čega je ponovila identičan stil kao i princeza Kejt Midlton na BAFTA 2023. godine.

Kao i princeza od Velsa, Svift je uparila izgled sa crnim operskim rukavicama, ali je dodala neke posebne dodatke koji su uključivali slojevitu ogrlicu i vintidž Lorraine Schwartz koji je nosila takođe kao ogrlicu.

Iako slična, Kejtina haljina na dodeli nagrada BAFTA 2023. bila je dizajn Alexander McQueen, a prvi put ju je nosila 2019. godine na istoj ceremoniji. Haljina ima cvetne ukrase na levom ramenu koje joj je prekriveno belim šifonom. Ovom izgledu Kejt je dodala operske rukavice i velike cvetne minđuše od roze zlata.

kejt midlton BAFTA 2023

Zašto se pevačica obukla kao Kate Middleton?

Preciznu povratnu informaciju još uvek nismo dobili ni od Taylor, niti od princeze. Ipak, poznato je da je kraljevska porodica veliki obožavatelj slavne pevačice.

Zbog toga su njeni fanovi protumačili ovaj potez kao priliku da im se zahvali na podršci koju joj pružaju.

Slične najnovije teme o poznatim ličnostima, visokoj modi i lepoti čitajte na portalu Marie Claire.

Najbolje haljine za februar 2024. u kojima ćete izgledati otmeno

Prestižni modni brendovi su se složili: ovo su jedini modeli haljina vredni pažnje.

Mikro bob će vladati i 2024. – ovako ga Zendaja nosi

Daleko najkraća verzija bob frizure koju je ikada nosila.

Chris Jackson / Staff/GettyImagesEntertainment, Matt Winkelmeyer / Staff/GettyImagesEntertainment