Trudna Krisi Tajgen otkrila svoje majčinske strahove

by | 8 septembra, 2020
trudna kris tajgen

Čini se da se trudna Krisi Tajgen, bivša manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda, ludo zabavlja dok očekuje njihovo treće dete. Ona sa pratiocima na Instagramu često deli svoje fashion outfit-e koje nosi u drugom stanju, a njen najnoviji izgled jedan je od najboljih do sada. (Pročitaj: Da li je ovo fotka godine? Kejti Peri – neodoljivi selfi nakon porođaja)

Ova lepa mama pozirala je sa dizajnerom enterijera Džejkom Arnoldom tokom vikenda, a na njihovoj fotografiji možemo da je vidimo u belom crop topu i tirkiznim pantalonam fantastičnog kroja. Kao što smo i očekivali od nje, potpuno besprekorno izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

– Volim našu bebu – napisala je trudna Krisi Tajgen u šali uz ovaj post.

Trudna Krisi Tajgen otkrila svoje majčinske strahove

Međutim, Krisi pored lepih stvari sa obožavaocima deli i one manje prijatne momente. Jedan od njih opisala je uz snimak na kome vidimo da joj doktor radi ultrazvuk:

– Mnogo sam se uplašila za vikend! Mislila sam da nešto nije u redu dok nisam osetila prvi udarac bebe. Anksioznost me je potpuno obuzela, a bilo koji čudan osećaj ili bol me je prestravio. (Pročitaj: Ove poznate dame doživele su spontani pobačaj, a evo šta kažu o svom gubitku)

– Jednog dana, kunem se da ću kupiti jednu od ovih mašina (ultrazvuk), mada, do tada ću završiti sa rađanjem malih čudovišta – objasnila je uplašena mama i dodala:

– Ali, dok moja mala Luna (ćerka) ide na svoju prvu pidžama parti večeras, još jedno maleno biće u meni pravi neke velike poteze, raste. Sve je dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Tajgen je prošle nedelje na Tviteru pričala i o hroničnim glavoboljama koje ima tokom trudnoće, a protiv kojih koristi injekcije botoksa:

– Imam zaista jake glavobolje u trudnoći. Oduševilo me je što sam dobila dozvolu za botoks mišića vrata. Toliko mi je bilo loše, a sada sam konačno progledala – požalila se manekenka svim mama i spomenula da je injekcije botoksa dobijala ranije i u vilicu zbog toga što je škriputala zubima.

– To je bilo nešto što sam pod hitno morala da uradim. Stezanje vilice i škipanje zubima bilo je izvor mojih redovnih glavobolja.

lepotaizdravlj.rsGuliver/getty images, Instagram