Zendaya ima novu frizuru: Njen bob je oličenje klasičnog šika!

by | decembar 28, 2022
Zendaya ima novu frizuru

Zendaya ima novu frizuru koja nas je naterala da dva puta razmislimo o vanvremenskom bobu…

Ako vam nedostaje serija „Euforija“  niste sami. Iako su detalji o trećoj sezoni serije u potpunosti skriveni – uključujući i kada će snimanje početi – glumačka postava je upravo imala mini okupljanje kako bi nas držali u neizvesnosti dok ne saznamo više. Naime, 18. decembra,Sydney Sweeney, Hunter Schafer, Maude Apatow, i naravno Zendaya, okupili su se na projekciji emisije radi razmatranja nagrada. Kao i obično, glumci su bili obučeni za deset – ali sav naš fokus bio je na Zendayjinom bobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Članak se nastavlja posle reklama

Zendaya ima novu frizuru

Glumica je na projekciju stigla u elegantnom crno-belom ansamblu Schiaparelli. Svoj crni polo majicu kratkih rukava sa bisernim dugmićima ugurala je u crno-belu olovka suknju sa zlatnim detaljima na struku. Svoju dodatnu opremu zadržala je na minimalnom nivou, držeći se isprobanog para crnih lubutina sa šiljastim vrhovima. Njen izgled je bio podjednako spreman koliko i vanvremenski, pa je logično da je stigla sa klasičnim crvenim manikirom, rosnim tenom i prirodnom ružičastim usnama.

Njen vanvremenski izgled je bio savršen — a njena kratka frizura dodala je dodatnu sofisticiranost. Zendaya je nosila tanak, a pun bob koji se protezao tik ispod njene vilice sa dubokim bočnim delom, sa jednim komadom kose zavučenim iza uha. To je klasičan bob koji smo videli kako preživljava test vremena decenijama.

Članak se nastavlja posle reklama

Možda se ne čini mnogo, ali njen bob je savršena mešavina klasičnog stila sa suptilnim nagoveštajima najvećih trendova ove sezone. Prvo, bočni deo je zvanično oživeo ove jeseni nakon što ga je TikTok ocenio „mrtvim“, a zvezde poput Kim Kardashian, Kylie Jenner i Megan Foxs su se uključile u trend.

Zendayjina frizura ima zdravu dozu odskakanja i volumena—bez ikakvih čupavih slojeva—što je samo po sebi kraća verzija trenda šišanja supermodela koji smo viđali u poslednje vreme.Osim toga, ova frizura je savršena za svakoga ko ima samo deset minuta da se posveti glamu ujutru, zahvaljujući svojoj kratkoj dužini i ležernoj tehnici rastanka.

Članak se nastavlja posle reklama

Treća sezona „Euforije“ možda još nije izašla, ali u međuvremenu možete kopirati glumičinu frizuru.

Lepota i zdravljeDavid Livingston / Stringer via Getty Entertainment