Kako da kombinujete crveni džemper, simbol praznika i sreće

by | decembar 17, 2020

Crveni džemper u doba praznika? Možete li da mu odolite?

Da li ste znali da je crvena boja prva boja koju mozak registruje? I ne čudi, ona ne ostavlja nikog ravnodušnim. Simboliše energiju, strast, seksualnost, život. Ona budi najintenzivnija osećanja, ubrzava rad srca i disanje, stimuliše mišiće i luči adrenalin. Ali, ona je i simbol sreće! Baš zato, nije ni čudno što je postala zaštitni znak katoličkog Božića i Nove godine. (Pročitaj: Inspirišite se modom svetskih metropola – Stilizujte haljinu na ove načine)

To je odgovor na pitanje što se u decembru sve „crveni“ i što modne kolekcije imaju uvek po neki detalji i fashion krpicu baš u ovoj boji. Jedan od omiljenih stvari kojoj definitivno niko ne može da odoli kako nam se približavaju praznici krajem godine jeste – crveni džemper (često i vrlo kičast, zar ne?).

Ovaj modni komad, naravno nosimo i bez obzira na doba godine, ali moramo priznati da je ipak najdraži u spomenutom periodu. On se lako kombinuje u brojnim varijantama. Nosimo ga sa omiljenim patikama, ali i uz štikle, sa lepršavim suknjama i farmerkama…

Zapamtite samo, kada kombinujete crveni džemper on je sam po sebi vrlo dominantan i upečatljiv pa vam ne treba puno detalja koje nosite uz njega. (Pročitaj: Omiljena boja trendseterki)

Pogledajte neke od primera kako da nosite crveni džemper:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lestylealafrancaise

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kayla (@allingood_fashion)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CATHERINE DUFOUR (@stylinbycatherine)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

lepotaizdravlje.rsDeagreez/Ales_Utovko/Getty via Guliver