Dodelili smo nagrade za najbolju šminku i frizuru na BFW

41. Belgrade Fashion Week je završen. Utisci nakon fenomenalnih revija naših poznatih dizajnera se polako sležu, nove tendencije i trendovi viđeni na pistama planiraju za modne strane narednih brojeva magazina… U međuvremenu dodelili smo i nagrade.

U galeriji Prozor održana je, već tradicionalna dodela nagrada za najbolju reviju, manekene, nove nade… na Belgrade Fashion Week-u, a magazin Lepota i zdravlje pobrinuo se da priznanja za najbolju šminku i frizuru i ovaj put odu u prave ruke.

NAJBOLJA ŠMINKA

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Đorđe Tomić

Bez šminke ni jedna revija ne bi bila stilski upotpunjena što je čini veima važnim elementom svake kolekcije. Ovu nagradu ponela je Mina Abramović za make up na reviji Aleksandre Lalić. Po formi neobične, veoma moderne i inovativne kreacije u bojama proleća upotpunjene su šminkom na pravi način.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i…H&M brine o životnoj sredini. Natalia Vodianova na temu…

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranu…

Članak se nastavlja posle reklama

NAJBOLJA FRIZURA

Foto: Đorđe Tomić

Članak se nastavlja posle reklama

Schwarzkopf tim je svojim inovativnim frizurama i neobičnim instalacijama najavio proleće. Crno beli tonalitet i duh šumske vile odlično je dočaran i upotpunjen njihovim radom, a sve su to pravi razlozi da nagrada za najbolju frizuru ode baš u njihove ruke. Bez identiteta koji kosa daje čitavoj priči ne bi se mogla zamisliti revija.