Džesika Alba proslavila ćerkin rođendan u najšarenijem izdanju do sada

by | avgust 23, 2015

Povodom 4. rođendana svoje mlađe ćerkice Hejven, Džesika Alba je povela je svoju porodicu i prijatelje u Diznilend. Prvo su ručali i pojeli tortu u ‘najveselijem mestu na svetu’, kako često tepaju ovom zabavnom parku, a zatim su isprobavali razne vožnje i uživali u slavlju. 

Foto: Splashnews

Foto: Splashnews

Glumica je ovom prilikom odabrala zanimljivu odevnu kombinaciju kakvu lako i vi možete da obučete za dečji rođendan kako biste izgledali opušteno i trendi, a opet primereno obučeni za takav događaj.

Podsetite se… Još jedna lekcija iz mode lepe Džesike Albe

Kako i priliči takvom mestu, njeno modno izdanje bilo je razigrano. Ukombinovala je šarenu cvetnu suknju ‘Isabel’ brenda Sam&Lavi, s topom ‘Laurel’ identičnog uzorka, od istog brenda.

Sve je upotpunila crnim sandalama s belim đonovima brenda Sol Sana, crnom torbicom, elegantnim šeširom i sunčanim naočalama.

Podsetite se… Kopirajte look Džesike Albe

Na kraju, tu je i galerija najboljih street style kombinacija Džesike Albe u kojoj možete glasati za svog favorita. Pored takvog ukusa nije ni čudo što naše čitateljke tvrde da je baš ona najbolje obučena glumica današnjice.

Tagovi: