Lepršava je, prozirna i vrlo efektna. Ni poznate lepotice ne mogu da joj odole

by | avgust 7, 2020
Fendi haljina

Ko prati modu, sigurno je primetio da se na društvenim mrežama mnoge dame pojavljuju u istoj boho haljini koja od onoga što viđamo na modnim pistama odudara kako dizajnom, tako i neobičnom bojom. Ališa Kiz, Lili Rajnhart, Bela Hadid i Kelani slikale su se za naslovnice različitih renomiranih časopisa, a sami procenite kojoj od njih najbolje stoji crvena Fendi haljina.

Šta je to što ovu haljinu čini tako čarobnom? To što prekriva telo, ali naglašava senzualnost žene koja je nosi. Iza tanušne tkanine obline se tek naziru. Ništa nije otkriveno, ali sve se naslućuje.

Ališa Kiz je oduvek bila autentična što po pitanju muzike koju stvara, to i po pitanju modnog stila. Romantična haljina bogatog kolorita joj savršeno pristaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Manekenka Bela Hadid se u Fendijevoj kreaciji slikala za naslovnu stranu časopisa Elle. Ona ne samo što je pozirala pored bazena, već je u njega i uskočila, što je ovekovečeno i snimkom (kliknite na strelicu koja se nalazi na desnoj strani slike da biste pogledali).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Fendi haljina koju dame obožavaju

Očigledno je da je haljina sa karnerićima i širokim rukavima veoma prijatna za nošenje. Nonšalantna opuštenost lepotica koje je nose lako se može opaziti na svim slikama. Pevačica Kelani pozirala je nehajno zavaljena u žutoj fotelji. (Pročitaj: Modni profil na Instagramu koji je oduševio sve: Oni poziraju u zaboravljenoj odeći iz perionice veša)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bustle (@bustle) on

Retro dizajnu nije odolela ni Lili Rajnhart koja se u dugoj haljini vatrene boje slikala za časopis Flaunt. Za razliku od drugih dama koje su pozirale u sedećem položaju, ona stoji, pa lepota i prozirnost modela koji nosi još više dolazi do izražaja. (Pročitaj: Modna fantazija sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flaunt Magazine (@flauntmagazine) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images, Instagram