Najpopularniji jednodelni kupaći kostimi 2022: Predstavljamo vam top 7 modela za ovo leto!

by | 15 juna, 2022
jednodelni kupaći kostimi za 2022

Jednodelni kupaći kostimi za 2022. donose nam pravu raznolikost, a mi vam u nastavku predstavljamo najtraženije modele za ovu letnju sezonu.

Ovaj model kupaćeg predstavlja pravi modni klasik, jer pruža ekstreman komfor, a u isto vreme izgleda sjajno, na svakom tipu tela. Na našu sreću, danas postoji pregršt modela, za svakoga ponešto. Stoga, pripremite se na vreme za letnju sezonu i pronađite inspiraciju. Evo naših top favorita.

jednodelni kupaći kostimi za 2022.

Prugasti dezen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink Lily (@pinklily)

Ovaj dezen odeće generalno, a samim tim i kupaćeg kostima, vizuelno smanjuje figuru, pa je idealan za dame sa oblinama. Uz to, detalji poput karnera na grudima vizuelno uvećavaju grudi.

Vanvremenski klasik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Rey (@byjessicarey)

Modeli kupaćih kostima inspirisani 50-im godinama ove sezone su i te kako popularni. A toliko su raznovrsni da možete birati različite printove i boje, po svom ličnom ukusu.

Na jedno rame

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magicsuit Swimwear (@magicsuitswim)

Neobičan kroj jednodelnog kupaćeg kostima svakako nas čini unikatnima, pa ukoliko volite, možete izabrati model na jedno rame.

Sa rukavima

Spušteni rukavi su generalno veoma popularan modni detalj, pa kako ih nalazimo na haljinama i bluzama, tako su sve prisutniji i na kupaćim kostimima.

Sečeni jednodelni kupaći kostimi za 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica (@ms.xspetite)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ka’Lure Swim Boutique (@kalureswim)


Sečeni kostimi, neobičnog kroja, takođe nas čine jedinstvenima, pa ukoliko želite da privučete pažnju ili da izađete iz zone komfora, birajte ovakve modele.

Jednodelni kupaći kostimi za 2022: Top 7 najpopularnijih modela ublji izrez

Ovakav model izdužuje figuru, a grudi stavlja u prvi plan. Naročito se preporučujue damama sa oblinama.

Dvobojni

Dvobojni jednodelni kupaći je već nekoliko sezona popularan, a razlog se krije u neobičnom dizajnu, ali i činjenici da ovakav kupaći kosti skreće pažnju s stomačića, te on nije u prvom planu. Stoga, preporučuje se onim damama koje imaju po koji kilogram viška.

lepotaizdravlje.rsKarisssa/iStock/Getty Images Plus via Getty Images