Bermude su ponovo IN – Nataša Petrović otkriva kako da ih nosite ove jeseni

by | novembar 17, 2020
Kako nositi bermude

Pravo iz osmadesetih na velika vrata vraćaju se bermude, a kako ih nositi i sa čime ih kombinovati saznajemo od Nataše Petrović, modne influenserke koja prednost daje kvalitetnim, klasičnim odevnim predmetima, ali uz to prati i diktira aktuelne trendove.

Inspiraciju za četiri odevne kombinacije sa bermudama pronaći ćete u videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Petrovic (@natasa.rocks)

– Da, vratile su se u modu pravo iz osamdesetih i dominiraju ulicama svih svetskih prestonica. Od prave ili veštačke kože, tekstila, teksasa, kraće ili duže, uže ili šire –  vaše je samo da nađete odgovarajući model za svoju građu. Nižim damama prosečne građe bolje stoje modeli iznad kolena i uži. Visokim damama pristaju modeli sa nešto dužim nogavicama, do pola listova – ističe Nataša. (Pročitaj: Nataša Vukobratović – Kako izgraditi sopstveni stil )

Kako nositi bermude

Nataša savetuje da dame mršavije konstitucije treba da biraju uže modele od punijeg materijala, pogotovo svetle boje ili sa paternom (tartan, karo ili pepita). Ukoliko mislite da zbog malo punije građe bermude nisu za vas, u zabludi ste. Izaberite one u crnoj ili teget boji, do pola listova, i nosite ih uz čizme iste boje sa potpeticom od preko 5 cm. (Pročitaj: Kejt Midlton – detalj uz koji klasičan zimski kaput postaje neodoljiv)

Viđamo ih na fakultetu, u firmi, na ulici, ali i u večernjim prilikama. One su oličenje urbanog šika. Praktičnije su za nošenje od suknje naročito zimi, kao i kada kao prevozno sredstvo koristite bicikl ili motor.

– Noge ostaju jednako senzualno, ženstveno otkrivene. Svakako, bićete primećene. Moj savet je da svaku odevnu kombinaciju učinite svojom odabirom aksesoara i detalja, ali ne zaboravite na odgovarajući stav. Taj stav i autentičnost će i najjednostavniji outfit učiniti atraktivnim –  poručuje Nataša.

lepotaizdravlje.rsNataša Petrović