Kolekcija „Proleće 2022.“ domaće dizajnerke osvaja minimalizmom i detaljima

by | 30 marta, 2022
kolekcija proleće 2022

Prethodnog vikenda imali smo priliku da prisustvujemo modnoj reviji povodom nove kolekcije modne dizajnerke Dragane Ognjenović. Donosimo fotografije, sigurni da ćete i vi uživati u Proleću 2022 – kako glasi naziv kolekcije.   

Uz neizostavnu crnu, kolekcija Proleće 2022. Dragane Ognjenović smeštena je u paletu nežnih pastela. Tkanine variraju od čvrstog lana do najtananijih svilenih muslina, kao što se i forme odeće kreću od prečišćenih linija, oslobođenih od detalja, do zahtevnog veza. Kolekcija Proleće 2022. obiluje aksesoarom, počevši od ogrlica načinjenih od delova tkanina ili dugmića, ogrlica i narukvica od prirodnog rečnog bisera, srebrnih i pozlaćenih minđuša, velikih tašni u bojama pastela i minijaturnih tašnica u koje jedva da može da stane ruž.

Kolekcija je zaokružena i kreće se od odeće za svaki dan do komada za posebne prilike.

Kolekcija Proleće 2022Kolekcija Proleće 2022

I ovu Draganinu kolekciju karakterišu svedene boje i vanvremenski modeli, te se može reći da je i ona oličenje promišljene mode, usredsređene na komade koji su kvalitetni, međusobno se lako uklapaju, bez problema se nose iz sezone u sezonu jer nikada ne izlaze  iz mode i stvaraju zaokružen, upečatljiv izgled. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Ilic (@andjela.y)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jelenakoncarevic

Pročitajte i… Da li ste već pogledali novu kolekciju domaćeg brenda Mom’s Pants? Zapazili smo sjajne komade!