Letnji modni komadi koji dodaju godine: Izbegavajte ih ove sezone!

by | jul 19, 2023
Letnji modni komadi koji dodaju godine

Ovo su letnji modni komadi koji dodaju godine, pa ako ne želite da izgledate starije, nemojte ih nositi.

Moda se stalno menja, pa se sa svakom novom sezonom pojavljuju vrući trendovi koje sve stilizovane devojke nastoje da ponove. Međutim, ne zaboravite da sa pojavom nekih trendova, drugi, nekada popularni i moderni, postepeno nestaju iz dizajnerskih kolekcija.

Ako želite da izgledate moderno, onda ćete morati da pratite trendove i da se rešite zastarelih stvari koje mogu da vam dodaju i izazovu neprijatan utisak kod drugih.

Članak se nastavlja posle reklama

Letnji modni komadi koji dodaju godine

Majica sa šarenim printom

Majice sa printovima iz 90-ih odavno su popularne i izazivaju nostalgiju kod mnogih, ali su ovog leta ustupile mesto minimalističkijim opcijama. Svetli i veliki natpisi ili crteži, poput logotipa brendova ili crtanih slika, više nisu relevantni i izdajnički odaju starost zbog kontrasta. Izaberite svestranije majice.

Dakle, stvar umirujućih nijansi i sa minimalnim dekorom biće odličan izbor – savršeno će odgovarati vašem izgledu i omogućiti vam da izgledate sveže i relevantno.

Članak se nastavlja posle reklama

Culottes

Culottes su široke pantalone ispod kolena. Bile su popularne pre nekoliko godina. Čime ih zameniti? Obratite pažnju na dugačke pantalone na podu, na primer, palaco od prirodnih svetlih tkanina: lan ili pamuk.

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe je vredno detaljnije pogledati gradske šorceve do kolena – bermude. Efikasno će se uklopiti u vašu ne samo radnu odeću, već i večernju i svakodnevnu.

Članak se nastavlja posle reklama

Letnji modni komadi koji dodaju godine- Slamnati šešir širokog oboda

Članak se nastavlja posle reklama

Slamnati šeširi sa širokim obodom odavno su sastavni deo letnje garderobe, ali ove sezone ustupaju mesto elegantnijim i kompaktnijim opcijama. Takva pokrivala za glavu daje ženskim slikama prekomerni volumen i čini ih zastarelim.

Umesto toga, isprobajte šešir sa sofisticiranijim dizajnom da biste dodali dašak elegancije. Na primer, to mogu biti ne samo šeširi sa užim obodom, već i kape od pamuka i ratana.

Članak se nastavlja posle reklama

Naborana suknja

Plisirana suknja srednje dužine već se smatra zastarelim stilom, koji ove sezone ne samo da će izdati starost, već će i pokvariti celu sliku svojom nebitnošću. Bolje je dati prednost suknjama maksi dužine ravnog ili A-kroja.

Članak se nastavlja posle reklama

Na primer, jedan od najmodernijih modela postala je teksas suknja sa prednjim prorezom, koja će se skladno uklopiti u garderobu devojaka bilo koje fizičke građe. Takođe obratite pažnju na balon suknju – savršena je i za večernje lukove i za svakodnevne.

Model haljine prema obliku tela: AI otkriva kakvu treba da nosite

Letnji modni komadi koji dodaju godine- mačkaste naočare za sunce

Vintage naočare u mačjem stilu sa velikim i šiljastim okvirima bile su tražene poslednjih nekoliko godina, ali sada ustupaju mesto suzdržanijim modelima.

Članak se nastavlja posle reklama

Ova vrsta dodataka izgleda smešno i staromodno, te može odati vaše godine i dati sliku preteranoj ekscentričnosti. Birajte klasičnije oblike kao što su okrugli ili ovalni.

Letnji modni komadi koji dodaju godine- Štampana torba za plažu

Uprkos činjenici da su prostrane torbe ove sezone na vrhuncu popularnosti, postoje modne nijanse. Dakle, velike torbe za plažu sa otiscima u obliku sidra ili cveća mogle su se videti u nautičkim lukovima ranih 2000-ih, ali sada više nisu relevantne.

Modom vlada minimalizam, što znači da vaš izgled na plaži treba da bude upotpunjen konciznim dodatkom. Ako vam se klasična tkana tašna ne dopada, onda se kladite na formu: pogledajte korpe, torbe ili torbe u obliku školjki.

Kratki šorc

Kratki uski šorts u urbanom izgledu je modna greška koju pravi većina devojaka. Ovaj stil je ostao u dalekoj prošlosti, zajedno sa svojstvenim dekorom: čipkastim zakrpama, niskim rastom, zakovicama i kragnama.

Ove sezone mini-šortsevi su ustupili mesto labavim modelima dužine koja pokrivaju zadnjicu. To mogu biti platnene opcije do sredine butine ili do kolena. Takođe, ne zaboravite na teksas šorts: danas je aktuelan rašireni kroj koji stvara vazduh između tela i tkanine.

Lepota i zdravljeSanneBerg/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; jozzeppe/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; alexandr_1958/iStock/Getty Images Plus via Getty Images