Modni TikTok trendovi 2023. koje morate isprobati!

by | april 5, 2023
Modni TikTok trendovi 2023.

Ovo su modni TikTok trendovi 2023. koji će biti svuda, pa se pripremite na vreme!

Već smo navikli da nam TikTokeri skoro svakodnevno donose trendove, kako iz sveta mode, tako i kada su makeup i beauty rutina u pitanju. Dok su neki, malo je reći, bizarni, drugi trendovi su odmah dočekani raširenih ruku i postaju trendovi sezone, pa čak i godine. Hajde da zavirimo u modne trendove za 2023.

Modni TikTok trendovi 2023.

#corseting

Sada korzeti nisu samo rezervisani za posebne prilike i nisu samo način da sliku učinite seksipilnijom, već su mnogo više.Mogu da zadrže oblik ili budu mekši, nose se ispod sakoa ili preko košulje,u kombinaciji sa mini suknjama ili širokim farmerkama, šivenim od satena ili pamuka, što gotovo momentalno transformiše ovaj model odeće iz složenog u svestran.

#primorskabaka odnosno #coastalgrandmother trend

Ne, nismo pogrešili. Trend se bukvalno tako prevodi i doslovno znači to što ste pomislili! Zamislite onu luksuznu baku iz filmova, koju niko ne usuđuje da nazove penzionerkom. Ona je starija dama, ali i dalje lepa. Živi u velikoj kući pored mora, gde ujutru šeta psa. I nosi, naravno, bele palazzo pantalone, lagane rolke i minimalistički nakit.

Modni TikTok trendovi 2023- #balletcore

Ako ste pomislili na suknju od tila, kosu skupljenu u čvrstu punđu i sjajnu šminku tako da se vidi iz zadnjih redova, onda hitno razmislite ponovo. Zato što se ovaj trend zapravo ogleda u lookovima baletskih igrača. Ali ne na sceni, već na probama. Stoga, uzmite helanke, bodi bez leđa, tanki kardigan, oversized duks, mekane patike i, naravno, baletanke i grejače.

Homewear #WFH

Tajanstvena skraćenica WFH znači sasvim ležerno – rad od kuće (engl. work from home). Pandemija koronavirusa i potreba da ostanemo u zatvorenom prostoru više nego ikada primorali su nas da sagledamo kućnu odeću iz novog ugla. A sada nosimo duks sa šortsom ili pamučnu haljinu ne samo u prodavnicu po hleb, već i za šetnju centrom grada.

Loša devojka #baddy-Modni TikTok trendovi 2023.

Bad + daddy= baddy. Da li shvatate poentu? Ova devojka ne preskače časove, samo ume da se zauzme za sebe, radi samo ono što zaista želi. Za ovaj trend, potrebno vam je dosta crnih stvari i odevnih predmeta od veštačke kože. Look nije za svaki dan, ali se nama lično veoma dopada.

#plazacore

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | Outfit inspiration (@yeastofashion)


Trendovi se često vraćaju iz prošlosti, često sa vrlo neočekivanih mesta. Plazakor je stil bogatog intelektualca. Njegovo ime se pojavilo zahvaljujući američkoj spisateljici Kejt Tompson. Ili bolje rečeno, junakinji njenih knjiga za decu, Eloiz, koja je upravo živela u hotelu Plaza u Njujorku. Zapišite recept za „baš taj“ koktel: traka za kosu, biserni nakit , Petar Pan kragna, Meri Džejn cipele, tvid i riblja kost.

 

Lepota i zdravljeYuri Marchenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Vladdeep/iStock/Getty Images Plus via Getty Images: Oleksandr Briagin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images