Boje odeće koje najbolje stoje brinetama: 6 pobedničkih opcija

by | jul 7, 2024
boje odeće za brinete

Ako ste brineta, a želite da izgledate otmeno i luksuzno ovog leta, samo pripazite na boje koje nosite. Ovo su boje odeće koje su najbolje za brinete

Brinete mogu da izgledaju nedostižno i fatalno baš kao i plavuše ili ubojite crnke. Sve što je potrebno jeste da naučite nekoliko trikova kako da istaknete svoju prirodnu boju kosu. Uz odgovarajuću garderobu, smeđa kosa će istaći vašu prirodnu lepotu i izgledaćete negovano i skupo, baš kao platinasta plavuša.

Boje odeće koje odgovaraju brinetama

Pastelne nijanse

Slonovača, breskva, bež, nežno žuta, limun su najbolji izbor za vas. Ove boje izgledaju prirodno sa svetlom kožom, koja preovlađuje kod ljudi svetle smeđe kose. Nijanse stvaraju romantično raspoloženje, naglašavajući prirodnost vašeg izgleda. Bež izgleda posebno impresivno kada ga prati svetlo smeđa kosa.

Članak se nastavlja posle reklama

Boja bobica

To uključuje: tonove bordo, šljive i brusnice, nijanse maline i zrele trešnje. Boje su veoma duboke i bogate, ali nisu vulgarne i blistave, kao, na primer, crvena, koja mora biti pažljivo odabrana ako ste brineta. U prolećno-letnjem periodu pažljivije pogledajte svetlo laneno odelo ili spektakularnu haljinu.

Boje odeće za brinete: Tirkizna

Tirkizna izgleda impresivno brinetama. Možete dati prednost i prigušenoj i svetlo tirkiznoj. Ako ste spremni da zablistate, onda nosite košulju ili haljinu u ovoj boji. Ako niste spremni za modne eksperimente, dopunite izgled dodatkom ili nakitom: perlama, svilenim šalom, minđušama ili torbom.

Jorgovan

Ova boja ima gradaciju od meke i delikatne nijanse do privlačne i naglašene boje – obe opcije su savršene za brinete. U zavisnosti od toga da li vam je kosa tamnije ili svetlije, možete izabrati pobedničku opciju za sebe. Svetlim devojkama pristaju svetli tonovi, tamnim devojkama oni jači. Jorgovan će izgledati sjajno na svilenoj bluzi, satenskoj haljini i šalu, koji se može vezati za glavu, vrat, kaiš za pantalone ili na ručku torbe.

Članak se nastavlja posle reklama

Boje odeće za brinete: Siva

Gradacija nijanse takođe varira od laganog do mokrog asfalta – u zavisnosti od vašeg tipa boje i tona kose, možete odabrati najbolju opciju za sebe. Sa čime bi takva odeća izgledala dobro? Preporučujemo da ga stilizujete jorgovanom, bobičastim nijansama i tirkizom.

Denim boje

Farmerke dolaze u različitim nijansama: od bogate plave i meke plave do ljubičaste. Ovi tonovi izgledaju najpovoljnije na svetlokosim devojkama sa sivim i plavim očima. Oni zasjenjuju kožu, čine izgled svjetlijim, a uz njihovu pomoć možete kreirati različite autfite: od laganih i prozračnih do fatalnih i naglašenih. Ako želite da dodate više romantike svom izgledu, kombinujte teksas sa čipkom, a ako želite da izgledate respektabilno i skupo, onda integrišite crne farmerke ili teksas haljinu u svoju garderobu.

Članak se nastavlja posle reklama
shevtsovy/gettyimagesplus