Jakna preko haljine: Odličan način da ozbiljna kombinacija bude šik

Kada se prilagođavate vremenu, a želite da budete u trendu, setite se sledeće kombinacije: jakna preko haljine!

by | mart 4, 2023
jakna preko haljine

Bez obzira na priliku, haljina je uvek dobro rešenje za autfit. U toku toplih letnjih meseci haljine su te koje nam omogućavaju da se osećamo prijatno, u toku hladnog dela godine slojevitost je nužna te preko hulahopki i haljine možemo nositi i još neki topli modni dodatak. Kada se prilagođavate vremenu, a želite da budete u trendu, setite se sledeće kombinacije: jakna preko haljine!

Jakna ili kaput preko haljine umanjiće osećaj hladnoće dok sedite u restoranu, dok se krećete ka poslu ili u elegantnoj prilici ukoliko želite da ostanete elegantni. Ovakva kombinacija ima potencijal da spase vaš dan!

Jakna preko haljine: Ideja za savršen autfit

Teksas jakna i haljina

Ukoliko želite da vaša jakna bude više modni detalj nego da vam bude toplije sa njom, odlučite se za teksas jaknu. Kraća ili duža, teksas jakna se savršeno uklapa sa ležernim modelima haljina. Dobra stvar je što uz ovu kombinaciju možete birati i elegantne štikle, ali i patike. Ovo je autfit koji sa sobom donosi proleće.

Članak se nastavlja posle reklama

Kožna jakna preko haljine

Kožna jakna je dobar izbor ukoliko želite da postignete izgled odlučne i hrabre žene. U slučaju da se odlučite za kožnu jaknu koju ćete obući ili ogrnuti preko haljine, bilo bi dobro da druge detalje uskladite sa ovim materijalom. Na primer, uz kožnu jaknu dobro bi došla kožna torba i kožne cipele ili čizme.

Članak se nastavlja posle reklama

Antilop jakna

Ove jakne su veoma popularne pre svega jer su vrlo udobne, a sa druge strane dolaze u svim bojama. Žene koje vole da kombinuju boje oduševljavaju se ovim jaknama baš iz tog razloga. Na slici možete videti kako se ovaj tip jakne može kombinovati sa neutralnim nijansama.

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacija haljine i kaputa

Bilo da je u pitanju mini, midi ili maksi haljina, kaput je uvek odlično rešenje da dobijete moderan izgled. Izbor kaputa je veoma važan zbog toga što on čini vaš autfit kompletnim i ozbiljnim i najbolje je birati nijanse koje su kontrastne samoj haljini. Otmenost kombinacije možete istači time što ćete jaknu nositi preko ramena. Ovo je pre svega jedna od glavnih karakteristika ulične mode, a slobodne ruke omogućiće vam da se osećate udobno.

Članak se nastavlja posle reklama

Ozbiljnost i šik u jednoj kombinaciji: Karirani blejzer i haljina

Jedan od najotmenijih načina za uspostavljanje modernog, ozbiljnog i šik izgleda jeste odabir ozbiljnog blejzera preko elegantne haljine. Dame koje se odlučuju za ovu kombinaciju deluju odlučno i seksi.

Članak se nastavlja posle reklama

Nadamo se da vam se sviđaju kombinacije koje smo izabrali i nadamo se da ćete biti inspirisani njima da pronađete svoj savršeni autfit u narednim prolećnim danima.

Jovana JevtićAnnaZhuk/GettyImagesPlus