Najmoderniji mantili i jakne ovog proleća

Ukoliko želite da kupite mantil ili jaknu, pogledajte koji su to najmoderniji mantili i jakne ovog proleća.

by | mart 28, 2023
Najmoderniji mantili i jakne ovog proleća

Nova sezona sa sobom donosi nove, spektakularne modele jakni i mantila. Najpopularniji trend u ovoj godini je udobnost – žene se bore za to da sve što nose bude istovemeno lepo i udobno. Udobnost doprinosi i lepoti jer žene u komadima u kojima se dobro osećaju imaju mnogo više samopouzdanja i energije. Pogledajte koji su to najmoderniji mantili i jakne ovog proleća.

Ukoliko želite da kupite mantil ili jaknu, predlažemo vam da se odlučite za neki od sledećih modela.

Najmoderniji mantili i jakne ovog proleća

Kišni mantil

Kišni mantili su već preplavili ulice. Ovo je za sada najmoderniji komad na našim prostorima u ovoj sezoni. Njihov oblik ostao je nepromenjen još od davnih vremena, potpuno su isti kao što su bili kada su ih nosile naše bake šezdesetih godina prošlog veka. Najmoderniji su u svetlim nijansama poput bež i sive. Karakteriše ih kaiš sa kopčom i dva reda dugmadi i dužina ispod kolena. Sa odabirom ovakvog modela nećete pogrešiti.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@the_mrandmrs_blog)

Oversized kožna jakna

Strukirana kožna jakna nikada ne izlazi iz mode, ali ove godine posebno su popularne oversized kožne jakne. Od kada se Hailey Bieber pojavila u jednoj takvoj na svojoj rođendanskoj zabavi, žene u svetu poludele su za ovim modelom. Kožna jakna može se kombinovati sa mnogim komadima odeće, poput suknji, haljina, farmerki, a takođe dobro se kombinuje sa svim vrstama obuće: od štikli do patika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Članak se nastavlja posle reklama

Najmoderniji mantili i jakne ovog proleća: Teksas jakna

U toploj sezoni koja stiže uvek je dobro uz sebe imati teksas jaknu. U pitanju je uvek moderna jakna koja savršeno krasi svaki prolećni autfit. Kada je reč o nijansi, u trendu je veliki spektar boja – od svetlotamnih, do tamnoplavih, a što se tiče modela, kao i kod kožnih jakni, na prvom mestu je udobnost te je najbolje birati oversized modele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by louisa lou✨ (@loubeyou)

Članak se nastavlja posle reklama

Bomber jakne

Ovaj trend dostigao je vrhunac popularnosti devedesetih, a onda je potpuno nestao na duži vremenski period. Modni stručnjaci predviđaju da će ovaj komad garderobe ove godine nadmašiti sve druge vrste jakni po popularnosti. Slavne ličnosti ih već uveliko nose, pitanje je dana kada će se ovakva moda preliti i na naše ulice.

Članak se nastavlja posle reklama

Prošivena jakna

Već nekoliko godina ovaj trend traži svoje mesto u autfitima ljudi koji se bave modom, a ove godine konačno je uspeo da se probije do samog vrha kada je u pitanju popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNA (@unakrlic)

Članak se nastavlja posle reklama

Opremite se za toplije dane uz ovaj gornji sloj odeće koji će doprineti i tome da vam nikada ne bude hladno, ali i tome da uvek izgledate odlično.

Jovana JevtićAles_Utovko/ GettyImagesPlus, Tatsiana Volkava/GettyImagesPlus, Andrey Sayfutdinov/GettyImagesPlus