5 horoskopskih znakova koje očekuju kardinalne promene u aprilu

by | mart 28, 2023
horoskopski znaci promene u aprilu

Spremite se za april – najvatreniji mesec 2023. godine, kada će se desiti sve ono što niste mogli ni da zamislite!

Pripremite se na to da u aprilu 2023. svi možemo da budemo uzdrmani – očekuju nas pomračenja u znacima Ovna i Vage, koji simbolizuju odnos muškarca i žene. Zato nemojte da se čudite ako oko vas nastane pravi bum razvoda, venčanja ili početaka veza – takve temperamentne energije odavno nije bilo na nebu!

Pun Mesec u Vagi 6. aprila obeležiće neko važno razrešenje ili kulminacija svih aktivnosti koje ste započeli pre šest meseci, otprilike oko 25. septembra 2022. na Mlad Mesec u Vagi. Na primer, tada ste započeli vezu, a sada vas očekuje ponuda za  brak.

Mlad Mesec i pomračenje u Ovnu 20. aprila biće drugi mlad mesec u ovom znaku, što znači da će biti moguće „preispitati“ ono što ste odlučili 21. marta.

5 horoskopskih znakova koje očekuju kardinalne promene u aprilu

Vage

U aprilu će u vašem znaku nastupiti Pun Mesec, što znači da možete doneti važnu odluku za sebe i biti u centru pažnje partnera. Na primer, može vam biti ponuđeno da promenite prezime, ime ili možda sami odlučite da se razvedete i promenite pasoš. Takođe je verovatno, ako ste muškarac, da će vaša voljena doneti važnu odluku do 20. aprila, ili će vam saopštiti vesti o trudnoći, selidbi ili možda samo da vas zaprosi. Ceo mesec postoji mogućnost da iznenada upoznate svog budućeg izabranika.

Ovan

10. aprila događa se konjunkcija Jupitera i Sunca u vašem znaku, a zatim Mlad Mesec i pomračenje 20. aprila. Ovo sugeriše da će vas ceo mesec Univerzum voditi do važne odluke koja će vam dati snagu i naboj samopouzdanja! Možete ponuditi svom partneru da živite zajedno, ili se iznenada udati za stranca! Takođe je verovatno da odlučite da promenite svoj imidž ili preuzmete novi status .

Škorpija

U aprilu nas čeka retrogradni Merkur u znaku Bika, koji je odgovoran za vašeg bračnog partnera ili voljenu osobu. Verovatno ćete se odlučiti za ozbiljno proučavanje vaše veze – menjaćete dogovore, tražiti kompromise ili će vam se čak vratiti bivši!

Strelac

U aprilu u vašem sektoru ljubavi nastupa mlad mesec – možete se iznenada zaljubiti, ili ćete se do 20. aprila suočiti sa ozbiljnim promenama u ljubavnim i romantičnim vezama. Takođe je verovatno da ćete do kraja aprila iznenada saznati … za svoju trudnoću! Pomračenje se dešava na osi dece u vašoj natalnoj karti, pa se pripremite na činjenicu da će naredne 2-3 godine biti potpuno zaokupljene majčinstvom ili izgradnjom porodičnih odnosa. Osim toga, do 20. aprila partner može iznenada da vas zaprosi.

Blizanci

Mesec počinje punim mesecom u Vagi u vašem ljubavnom sektoru. Verovatno ćete doneti važnu odluku u vezi sa partnerom – da li ćete se razvesti ili vezu prebaciti u novi krug. Najverovatnije, prva faza ove odluke počela je oko 25. septembra 2022. i sada jednostavno možete doći do kardinalne odluke. Na primer, odlučite da rodite dete, ili ćete možda shvatiti da je vreme da odete i da je vaša harmonija u životu važnija od bilo koje veze .

jacoblund/gettyimagesplus