Neobični trendovi 2023: Od gotike do tečnog zlata

by | mart 19, 2023
Neobični trendovi 2023

Proleće nam stiže i sa njim i novi modni trendovi. Kako nas moda neprestano iznenađuje kreativnim dizajnima, tako postoje i neobični trendovi 2023. koji nas čekaju ovog proleća.

Neobični trendovi 2023: Šta ćemo svi poželeti da isprobamo?

Neobični trendovi 2023. godine su poprimili sasvim nove oblike. Iako se neki modni stilovi pojavljuju u drugom obliku, novitet su i trendovi koji imitiraju serije ili čak neke vrste predmeta koje nam ne bi pali na pamet. Evo o kakvim trendovima je reč.

Nova gotika

Možda niste ljubitelj ove boje, ali crna ostaje proveren klasik. Upravo to je čini neophodnom bojom koja mora da se nađe u vašem ormaru. Ovo proleće u modi će biti „letnja crna“ koja je savršeno elegantna. Odličan izbor bila bi pamučna crna haljina ili bar tamna haljina sa čipkom ili kravatom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wiktoria Małachowska (@viandherart)

Neobični trendovi 2023: Kargo stil

Kargo stil je sve popularniji. Ako volite kargo pantalone, onda vam neće biti teško da im dodate i kargo jaknu ili možda i da pantalone zamenite kargo suknjom. Imaćete mnogo džepova na sebi, pa ovaj stil nosi i dodatni bonus: verovatno vam torba neće biti potrebna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aqua femme (@aquafemme)

Članak se nastavlja posle reklama

Modni stil inspirisan šećernom vunom

Neobični trendovi 2023. svakako imaju predstavnika sa neobičnom inspiracijom. Boje šećerne vune su poslužile kao inspiracija za ovaj modni trend. Tačnije, u pitanju je naivna i sveža roze nijansa fuksija koja je sve popularnija i definitivno ćemo svi imati neki komad odeće u ovoj boji.

Članak se nastavlja posle reklama

Seksi spavaćice i korseti

Izlazak na ulicu u seksi spavaćicama polako postaje sasvim uobičajeni modni stil. Osim svilenih seksi haljina, korseti su takođe jedan od nezaobilaznih delova ovog autifta. A ako vam se ovaj trend baš dopada, onda uključite i podvezicu u kompletni izgled. Sigurno ćete mamiti poglede.

Članak se nastavlja posle reklama

Neobični trendovi 2023: Bridgerton stil

Čak i da niste gledali popularnu seriju Bridgerton, verovatno ste čuli za nju i znate u kom dobu je radnja serije. Pa, ako vam je dosta 90-ih, evo alternative. Široke suknje, satenske haljine i otkriven vrat ili ramena postaju sve veći trend.

Članak se nastavlja posle reklama

Tečno zlato kao garderoba

Dok smo ove zime svi bili oduševljeni srebrom, za leto nas čekaju outfiti sa tečnim zlatom. Tačnije, u pitanju su zlatne metalik nijanse. Ako možda niste ljubitelj zlatnog nakita, isprobajte outfite sa zlatnim detaljima. Zlatna suknja može da izgleda savršeno u kombinaciji sa belom košuljom.

Neobični trendovi 2023. su poprilično zanimljivi. Možda će nekima određeni stilovi biti previše, ali morate priznati da ima i veoma zanimljivih trendova. U svakom slučaju, ove kombinacije ćemo viđati na ulicama i ništa nas ne sprečava da se i mi oprobamo u njima.

Članak se nastavlja posle reklama
Dziana Hasanbekava/Pexels, Israel Guzmán/Pexels