Nova s.Oliver kolekcija je sve što nam treba ovog leta

by | jun 14, 2024
Nova s.Oliver kolekcija je sve što nam treba ovog leta

Nova s.Oliver kolekcija je nešto što ne smete propustiti. Aktuelni dezeni, kvalitetni materijali i savršeni krojevi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Od velike i predivne kolekcije brenda s. Oliver odabrali smo najlepše komade od kojih se ovog leta nećemo odvajati. Reč je o idelanim kombinacijama za dnevne i kućne varijane, kao i za letnja putovanja, jer njihovi moderni krojevi ističu liniju tela i ženstvenost.

Navikli smo da nas s. Oliver obraduje aktuelnim dezenima i kvalitetnim materijalima, a upavo to krasi najnoviju kolekciju ovog brenda koji toliko volimo. U nastavku ćete videti neke od najlepših letnjih komada iz najnovije kolekcije brenda s.Oliver.

Najnovija s.Oliver kolekcija: Modeli koji su nas ostavili bez daha

s.Oliver haljina

Bez duge haljine ne možemo da zamislimo leto, a ovo je ubedljivo jedna od najlepših koje smo videli ovog leta. Lagana, moderna, žestvena, bezvremenska.

haljina na pruge

Heklana, crno-bela haljina na pruge je još jedan od bisera najnovije s.Oliver kolekcije. U njoj sigurno ne možete ostati nezapaženi. A o tome koliko je udobna, suvišno je i pričati.

bela košulja

Crno-bela kombinacija nikada neće izaći iz mode, a vezena bela košulja iz nove s.Oliver kolekcije je nešto što svaka žena treba da ima u svom ormaru. Kombinujte je s laganim, letnjim pantalonama za moderan letnji autfit.

Celukupnu,najnoviju kolekciju za žene, muškarce i decu možete videti na sajtu www.soliver.rs i poručiti željene modele. Samo vas par klikova deli od toga da budete u trendu ovog leta.

s.Oliver