Obuća koju nose dame sa ukusom

Umorni smo od minimalizma i jednostavnosti te smo spremni da unesemo nove boje u život! Pogledajte koja je to obuća koju nose dame sa ukusom ovog proleća!

by | mart 18, 2023
obuća koju nose dame sa ukusom
Dolazak proleća označava vreme kada skidamo čizme i ulazimo u raznobojnu obuću koja je u skladu sa toplim vremenom i buđenjem života. Ovog proleća, pri izboru obuće i odeće prisutno je samo jedno pravilo: ne budite bojažljivi! Već smo umorni od minimalizma i jednostavnosti te smo spremni da unesemo nove boje u život! Pogledajte koja je to obuća koju nose dame sa ukusom ovog proleća!

Koja je to obuća koju nose dame sa ukusom?

Baletanke

Baletanke se vraćaju u modu ali u nešto drugačijem izdanju. Ranije kada su bile popularne, baletanke smo viđali u zaobljenom izdanju. Sada je u pitanju drugi talas njihove popularnosti koji podrazumeva njihov zašiljeni vrh, a poznate su i kao špicaste baletanke. Njihova najveća vrednost je u tome da ih možete nositi celog dana i na kraju se osećati odlično jer su veoma udobne. Moda već duže vreme podrazumeva i udobnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ć (@ajlahuremovic)

Svetlucave cipele: Kako ih spatiti sa odelom?

Ukoliko želite da vaš autfit bude upečatljiv, setite se da to možete učiniti na vrlo jednostavan način. Bilo da ste fan visokih štikli ili ravne obuće, svetlucavi materijali, šljokice, mašne i cirkoni učiniće vaš jednostavan aufit savršenim bez mnogo truda. Mada su se ovakve cipele u ranijim modnim epohama podrazumevale isključivo u svečanim prilikama, to više apsolutno nije pravilo.  Možete ih nositi sa farmerkama,  haljinama, suknjama i u bilo kojoj prilici.

Čizmice do članaka su obuća koju nose dame sa ukusom

Za one koji još uvek nisu spremni da odlože svoju zimsku obuću i počnu da nose prolećne cipele, ovo je obuća koju nose dame sa ukusom. Čizme do članaka mogu biti vrlo udobne što će doprineti i lepoti. Samo ukoliko vas ništa ne boli i osećate se udobno i rasterećeno, samo tada ćete i izgledati lepo i zdravo. Ovakav model prihvatljiv je i za večernje elegantne izlaske, ali i za opuštenu dnevnu varijantu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Patike

Udobnost patika se iz godine u godinu sve više ceni. Patike više nisu vezane samo za sport već se danas nose uz odeću različitih stilova. Nike Jordan patike predstavljene su davne 1985. i postale su najpopularnije patike na svetu. Ranije su ih nosili samo sportisti, da bi danas to bio jedan neizostavan komad obuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Reyes (@alejandrareyes)

Sa druge strane, devojke vole da pronađu i pravu sportsku obuću za proleće i leto koju stilizuju sa raznom vrstom odeće. Sportska elegancija je vrlo moćan način da budete elegantni, a da ipak smanjite stepen formalnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amina Efendić (@aminaefendic)

Mokasine

Ovaj bezvremenski klasik pojavljuje se već nekoliko sezona. U pitanju je obuća koju nose dame sa ukusom. Najbolje je da za početak birate ovaj tip obuće u nekoj univerzalnoj boji koja se slaže sa većinom vaših stvari, a kada budete videli koliko su korisne i lagane, poželećete ih u što više nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIMA (@mimazecevic)

Obuća koju nose dame sa ukusom: Salonke sa cirkonima

Ništa ne govori o jednostavnosti i eleganciji kao klasične sandale sa malim sjajnim detaljem. Budite smeli i nosite ih u elegantnim izdanjima koja vam predstoje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A V A N N A H S (@savannahs.se)

Pripremite svoju prolećnu obuću i uživajte u predstojećim danima pokazujući svetu da ste i vi žena sa stilom!

Jovana Jevtićg-stockstudio/ GettyImagesPlus