Pruge su ponovo u modi: Linije nas ponovo osvajaju

by | januar 29, 2023
pruge su ponovo u modi

Moda je promenljiva, pa se tako često vraćamo stilovima koji su vremenom postali demode. Ovoga puta, pruge su ponovo u modi i već smo ih mogli videti na nekim modnim revijama.

Pruge su ponovo u modi

Moda 2000-ih se vraća i ponovo nas osvaja. Pruge koje su se vrlo često nosile samo u nekom poslovnom, ozbiljnijem kontekstu sada se vraćaju u kombinaciji sa opuštenim izgledom kul devojke.  Dakle, ako želite da budete u trendu, obavezno nabavite prugasti komad odeće. Mada proverite, možda već imate nešto u ćošku nekog ormana.

Pruge su se već prošetale modnom pistom

Brojni dizajneri su već predstavili svoje poglede na trend sa prugama. Na pisti za proleće 2023, Luar je predstavio haljinu sa gigantskim ramenima, zatim kombinezon sa balon rukavima i drapiranu maksi suknju. I to sve sa prugama! Kod Copernija smo mogl ida vidimo prsluk na pruge i labave prugaste pantalone. Smisliti modernu odeću sa motivima linija i pruga i nije teško smisliti. Za idealnu kombinaciju formalnog i ležernog suosnivačica Mimchik-a, Ema Marciano preporučuje iznenadnu kombinaciju poput pantalona i patika na pruge. Igrajte se sa prugama i preuredite svoj odevni stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rossella (@rossipois)

Kombinacije sa prugama

Pruge su idealne i za noćni provod, ali i za kancelariju. Sve zavisi kako ih iskombinujete. Na primer, pantalone sa niskim strukom i džepovima, pozivaju na ozbiljnost kancelarijskog okruženja. Slično je i sa prugastim suknjama. Za nešto opušteniji look, idealne su prugaste haljine u kombinaciji sa kožnom jaknom ili sa čarapama debelim štiklama. Blejzeri na pruge se mogu koristiti u više svrha, a svrhu će odrediti proporcije. Naravno, ako preterate sa prugama, onda ćete upadati u oči sa neukusom. Pruge su ponovo u modi, ali neukus nije.

Ako ste oduvek bili ljubitelji prugastih odevnih modela, onda je ovo pravo vreme za vas! Posegnite u svoje ormare ili se počastite nekim novim šik prugatim komadom odeće i uživajte u kul trendu.

FlamingoImages/GettyImagesPlus