Tihi luksuz kao glavni trend jeseni 2023: Svi trikovi da izgledate kao milion dolara!

by | septembar 1, 2023
tihi luksuz trend

Tihi luksuz je jedan od glavnih modnih trendova za jesen 2023. Ako želite da izgledate kao miliona dolara i to milion dolara koji su u familiji generacijama, evo na koje komade da obratite pažnju

Trend tihi luksuz je jedan od glavnih ove godine – influenserke širom sveta prelaze sa širokih farmerki na elegantnu odeću, želeći da izgledaju ženstveno i skupo. U jesen će trend old money sudariti sa ovim tihim luksuzom i postati nezaobilazna stvar ako želite da izgledate dobro. Tačnije, da izgledate kao milion dolara.

Glavna pravila kojih se treba pridržavati pri odabiru stvari u stilu „tihog luksuza“ su ravan kroj koji će samo naglasiti vašu figuru, kao i osnovne boje: od mlečne, snežno bele i plave do tamno sive, crne i boje kafe. A koju odeću, obuću i pribor treba da uključite u svoju garderobu – saznajte.

Članak se nastavlja posle reklama

Tihi luksuz trend: sve njegove tajne

Bela košulja

BAsic komad za tihi luksuz definitivno je bela bluza ili košulja, koja se može nositi uz pantalone, farmerke, suknje. Trebalo bi da bude slobodnog ili ravnog kroja, da ima dugačke rukave koji se uvek mogu podići. Kragna ne mora da bude klasična, ali ako je baš to vaš izbor, onda hrabro otkopčajte gornje dugme i ukrasite vrat velikom zlatnom ogrlicom.

Visoke pantalone ravnih nogavica

Trend „tihog luksuza“ odražava stil onih žena koje nikada ne jure za modnim trendovima – one za sebe biraju proverene klasike i stoga se uvek ističu i izgledaju luksuzno, jer biraju bezvremenske komade. To uključuje ravne pantalone visokog struka koje se mogu nositi i sa košuljama i topovima i sakoima. Vredi dati prednost prirodnim jesenjim nijansama: čokoladnoj, sivoj, crnoj, kestenjastoj ili zelenoj.

Članak se nastavlja posle reklama

Široki kožni kaiš

Kožni kaiš sa velikom zlatnom kopčom je savršen način da date dašak luksuza autfitu. Uski kaiš izgleda staromodno, zato se nemojte plašiti da investirate u dobar, širi kožni kaiš.

Članak se nastavlja posle reklama

Rolka

Još jedna nezaobilazna stvar za jesen u tihom luksuzu jeste džemper sa rolkom. Neka bude u umirujućim bojama: sivoj, mlečnoj, bež, crnoj, plavoj ili zelenoj. Devojke naslednice ne nose modele sa pocepanim ivicama ili trendovskim printovima – uvek biraju konciznost i minimalizam, koji im samo omogućavaju da uvek izgledaju skupo.

Članak se nastavlja posle reklama

Dugi kaput

Trend tihog luksuza ne funkcioniše bez dugog kaputa. Trebalo bi da birate lakonski kroj sa minimalnim brojem detalja. Odlučite se za midi ili maksi dužinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kožne gležnjače

Za cipele izaberite kožne gležnjače – niske čizme sa četvrtastim ili šiljastim vrhom, koje će u sezoni jesen-zima izgledati elegantno i skupo. Peta može biti zakošena, pravougaona, kvadratna ili trapezna.

Članak se nastavlja posle reklama

Čvrsta torba

Završni dodir svakog izgleda je torba. U ovom tihom luksuzu, trebalo bi da bude krute forme bez džepova, krzna, volana i pruga. Nema ni logoa, jer ovo je TIHI luksuz.

Neonshot/gettyimagesplus