Trendovi koji će vladati i u 2023: Teksas koji ćemo nositi i naredne godine

by | oktobar 25, 2022
trendovi teksasa za 2023

Znamo, znamo – još se prilagođavate hladnom vremenu. Ali u svetu mode, uveliko je vreme za predstavljanje prolećnih kolekcija. A one su, sudeći po revijama, potpuno okrenute tekstasu u svim oblicima. Zato, vreme je da se zapitamo: koji su to trendovi teksasa za sezonu 2023?

 

Trendovi teksasa za sezonu 2023:

 

Članak se nastavlja posle reklama

1. Denim od glave do pete

I pritom mislimo od glave do pete. Neki se kreatori drže pravila da denim ide samo u istoj boji, a neki se igraju kombinacijama boja i tekstura. U svakom slučaju, ono što je uočljivo jeste da prvi ljudi mode kombinuju teksas sa zlatom.

Kako ga uklopiti u autfit? Teksas jakna, iako šik, može dodati težinu izgledu. Imajući ovo na umu, uparite je sa nekim laganim dodacima kao što su torba od meke kože i ogrlica sa lančićima.

trendovi teksasa za 2023 tods

Tod’s

Članak se nastavlja posle reklama

2. Dugo i široko

Ako vam je srce naklonjeno uskim farmerkama, onda – prespavajte i narednu sezonu. I proleće 2023. je u znaku dugih i labavih farmerki. Ključni modeli farmerki dele se na dve grupe: oni oboreni na kukove koji dopiru do poda ili visoki struk sa širokim nogavicama.  Ključ za ovaj trend je uklopite proporcije. Na primer, ako se odlučite za par sa niskim strukom, uravnotežite svoju odeću uklopljenom majicom bez rukava kao što je Dior ili laganom rolkom. Kate Moss na Bottega Veneta reviji je pravi primer ovog trenda.

Kako uklopiti u autfit? Nosite farmerke sa crnim rolkama i zlatnim nakitom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели . (@bottegaveneta_blazy)

 

Članak se nastavlja posle reklama

3. Pačvork denim

Ako se setite 2020. godinu, kada je sve tokove pa i modne prekinula pandemija, možda ćete se setiti trenda pačvork teksasa koji je krenuo da uzima zamak.  Ove sezone, pačvork se ponovo pojavio. Bilo da se koriste kontrastni dezeni teksasa, bilo da se kombinuju teksas i koža – pačvork je definitivno trend koji će trajati naredne sezone. Stella McCatrney i Awake samo su neke od kuća koje su krenule ovim putem.

Kako uklopiti u autfit? Glavni savet za ovaj trend teksasa je: prigušite ga belom košuljom i suptilnim aksesoarima.

Članak se nastavlja posle reklama

pačvork teksas

 

4. Bele teksas suknje

I pritom dizajneri nisu mislili na uobičajenu mini belu teksas suknju. U obzir dolazi gotovo svaki kroj: duga suknja ukombinovana sa džemperom živih boja ili midi suknja na martine. Lepota bele teksas suknje leži u tome što je ona kao prazno platno koje  možete da uklopite u svaki stil.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako da je uklopite u autfit? Bela može biti prilično smela boja, tako da predlažemo da je uklopite sa klasičnim tamnim gornjim delom i klasičnim crnim čizmama.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Priyanka Chopra: Kako ja biram savršene farmerke?

Šiedro, SDAprano, Tristan Fewings, Pscal Le Segretian,