Izdavači u akciji za Dan žena

by | mart 8, 2011

Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, izdavačke kuće su pripremile mnogobrojne akcije i poklone za svoje čitateljke.
U tržnom centru “Delta siti” u toku je mini Sajam knjiga, na kome uz svaku kupljenu knjigu posetioce očekuje poklon iznenađenja, kao i jedna besplatna knjiga, dok će 8. marta svaka dama koja poseti štandove u centralnom atrijumu tržnog centra dobiti poklon. 

Specijalno za ovu priliku svoje knjige potpisivaće Žana Poliakov (18.00-19.30 časova) i Gordana Kuić (19.30-21.00 čas). 


Izdavači u akciji za Dan žena

Izdavačka kuća „Mono i Manjana“ organizovala je za svoje čitaoce akciju u okviru koje će posetioci knjižare „Vulkan“ uz knjige „Hrana ljubavi“ Martina Sutera i „Dvoje“ Iris Hanike na poklon dobiti vaučere za azijski restoran WOK (TC „Ušće“) i „Costa Coffee“ (Delta citi). 

Izdavač “Alnari“, u utorak, 8. marta, od 17 do 19 časova u knjižari „Vulkan“ u tržnom centru „Ušće“ organizuje osmomartovsko veče sa književnicom Gordanom Kuić i glumcima iz serije “Miris kiše na Balkanu”. 


Izdavači u akciji za Dan ženaAutorka knjiga „Bajka o Banjaminu Baruhu“, „Balada o Bohoreti“, „Cvat lipe na Balkanu“, „Duhovi nad Balkanom“, „Legenda o Luni Levi“, „Smiraj dana na Balkanu“, „Preostale priče“, družiće se sa čitataocima i potpisivati knjige. 

Pored toga, biće predstavljena knjiga „Duhovi divljine“ Džejn Džonson, uz koju će svaki kupac na poklon dobiti kozmetiku “Tesori d’ Oriente”. Posebno iznenadjenje iz “Alnarija” je akcija „Osam knjiga za 8. mart“ u okviru koje posetioci mogu kupiti najlepše “ženske” knjige po ceni od 499 dinara. 

“Dobra knjiga“ u svojoj novootvorenoj knjižari u Ulici Maksima Gorkog 137, obezbedila je za sve ljubitelje knjige popust do kraja marta u iznosu od 10 odsto na sve kupovine i poklon knjigu za kupovinu preko 1.500 dinara. 

U susret Danu žena ova izdavačka kuća omogućila je i popust od 10 odsto za sve kupovine do 10. marta na internet sajtu www.dobra-knjiga.com. 

U godini u kojoj se navršava 100 godina od prvog obeležavanja Dana žena, izdavačka kuća “Laguna” 8. mart želi da posveti ženama koje su šansu za boljim životom potražile u Sigurnoj kući. 

Tim povodom u knjižari “Delfi SKC” organizovaće niz programa, između ostalog tribinu na temu “Uloga žene u porodici i društvu”. Tribina počinje u 18 sati u kafeu knjižare, a učestvuju Vesna Stanojević iz Sigurne kuće i pisci “Lagune” – Ljubica Arsić i Miomir Petrović.

Tagovi: