Vogue je odlučio: Najbolje obučene poznate dame u vanrednoj 2020.

by | 16 decembra, 2020

Najbolje obučene zvezde nije bilo lako odabrati posebno ove godine… 

Kako da sumiramo 2020. godinu kada pričamo o modi? Bila je to godina u kojoj su crveni tepisi ukinuti, u kojoj su nas poznate ličnosti pustile da „zavirimo“ u njihove ormare i ono što nose u udobnosti svog doma i godina u kojoj su ceremonije dodele nagrada postale virtualne. Otkazana je čak i najveći modni događaj godine – Met Gala. (Pročitaj: Američke muzičke nagrade: Ko bolje nosi metalik modna izdanja?)

Ove godine smo imali priliku da vidimo svoje omiljene poznate ličnosti i modne ikone na sasvim drugačiji način. Viđali smo ih najčešće u kežual izdanjima sa zaštitnim maska za lice kao nezaobilaznim detaljem koji su mnogi uklapali u svoj stajling. Sportske trendove koji su doživeli svoj vrhunac ove godine, mogli smo da vidimo i na damama koje ranije u tome nismo mogli ni da zamislimo. Glamurozna izdanja, umesto na crvenom tepihu, videli smo putem društvenih mreža kod zvezda koje su bile deo online ceremonija… Ovo je bila godina koju ni modna industrija nikako neće zaboraviti.

Sada kada se osvrnemo, teško je poverovati da je u januaru, februaru i martu sezona dodela nagrada održavala kao da se ceo svet neće zauvek promeniti ubrzo nakon toga. Međutim, Oskar i Zlatni globus, kao i BAFTA-a i nagrade SAG, odigrali su se pre pandemije koronavirusa i dali nam uvid u to koje zvezde su rešile da 2020. godina postana njihova modna godina, piše vogue.com.au.

Zato vam danas predstavljamo listu najbolje obučenih zvezda 2020. godine po izboru Vogue Australija. (Pročitaj: Da li će ovo biti najlepše izdanje festivala u Veneciji?)

Kao i uvek, i ovogodišnja lista nije napravljena samo na odnosu izdanja koje smo imali prilike da vidimo na crvenim tepisima, već generalno, na osnovu stila dotičnih dama.

Pogledajte ko je sve na listi – najbolje obučene zvezde 2020.:

Olivija Kolman, Zoi Kravic, Margo Robi, Rene Zelvenger, Zendaja, Florens Pju, Trejsi Elis Ros, Serše Ronan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Colman (@itsoliviacolman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

lepotaizdravlje.rsAmy Sussman/ Frazer Harrison/Getty via Guliver