3 najvažnija saveta za izbor venčanice + pogled na najnoviju kolekciju „Ines atelier Bridal 2022“

Kako izabrati pravu venčanicu jedna je od najtežih modnih odluka u životu. Dizajnerka Ines Janković dala nam je korisne savete.

by | maj 3, 2021

Izbor venčanice jedan je od najvažnijih modnih izbora u životu. Samim tim, odluka o tome koja je prava nije nimalo laka. Dok smo uživali u fotografijama iz najnovije kolekcije „Ines atelier Bridal 2022“, razmišljali smo o tome kako bi nam, da smo u prilici da biramo venčanicu, bilo neverovatno teško da se odlučimo za jednu.

Kako prepoznati pravu venčanicu, onu koja kao da je kreirana samo za nas? Zamolili smo dizajnerku Ines Janković da nas posavetuje.

3 najvažnija saveta za izbor venčanice dizajnerke Ines Janković

Savet 1:Kada je izbor venčanice u pitanju, prva i osnovna stvar koju savetujem mladama jeste da slede intuiciju i da odaberu ono u čemu se najprijatnije osećaju, kaže Ines. – Komfor i udobnost jedan su od najvažnijih kriterijuma. Ukoliko se ne osećate dobro u nečemu što nosite, takvu sliku o sebi projektujete i na druge ljude.

Članak se nastavlja posle reklama

Savet 2: – Odaberite kvalitet i unikatan dizajn koji će istaknuti vašu ličnost i prirodu. Budite autentični jer to je vaš dan, dan kada treba da zasijate punim sjajem i da budete najsrećniji.

Savet 3: – Haljina koju nosite na venčanju trebalo bi da oslikava vašu estetiku, ali i da bude vanvremenska elegancija, prema vašim kriterijumima, savetuje Ines. – Nešto što ćete sa zadovoljstvom gledati na fotografijama i kroz 20 godina i što biste poželeli da u nasledstvo ostavite svojoj ćerki ili unuci.

O kolekciji Ines atelier Bridal 2022

Nova kolekcija venčanica predstavlja preporod kako u figurativnom, tako i u estetskom smislu.

Članak se nastavlja posle reklama

Sa ubrzanim tempom današnjice javlja se tendencija ka odabiru nekonvencionanih i nosivijih odevnih predmeta, koji ženama omogućavaju veću slobodu i nesmetano kretanje. Vođeni time, kreirali smo mod­ele poput mantila od brokata i komplet poput prsluka i pantalona.

Novih 12 modela predstavljaju simbiozu tradicije i modernog, dobro poznat spoj u estetici brenda sa otva­ranjem novog poglavlja u kome su imperativ buduće mlade koje su drugačije, praktičnije i koje posebnu pažnju polažu na udobnost.

Članak se nastavlja posle reklama

Kolekcijom smo želeli da damo na značaju SLOBODI i INDIVIDUALNOSTI kao suštini života, nepohodnim u kreativnom izražavanju svake osobe i da podstaknemo svaku ženu da prihvati sebe i oseti slobodu i hrabrost da iskaže svoju lepotu i karakter kroz svoj vizuelni identitet.

Fotograf: Jelena Mitić ٠ Modeli: Anastasija Demons Model Management, Nikolina J’s Management ٠ MUA: Sofia Petrović

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsJelena Mitić