Najsmeliji trendovi nakita za leto 2023.

by | jul 25, 2023
najsmeliji trendovi nakita

Najsmeliji trendovi nakita za leto 2023: od nakita za usne do metalnih ogrlica! Upoznajte ih

Modni trendovi za leto 2023. prilično potcenjuju nakit i daju prednost minimalizmu, ali to opet ne znači da nema rešenja za sve nas koji volimo smele i hrabre modne izraze. U stvari, prstenovi za usne i nos se pojavljuju svuda, a veliki komadi nakita su u trendu. Zamislite velike minđuše, krupne ogrlice i manžetne narukvice. Nakit za kosu i grudnjaci ukrašeni draguljima su takođe hrabri načini da se istaknete u gomili. Evo smelih trendova nakita koje možete isprobati za leto 2023. ako se osećate razigrano.

Najsmeliji trendovi nakita za leto 2023:

Minđuše Fatimino ili urokljivo oko

Velike metalne minđuše su trend i predstavljaju odličan način da završite inače jednostavan izgled. Nakit od urokljivih očiju je takođe u trendu i pokreće zanimljivu diskusiju o značenju ovog simbola. U stvari, ako nosite Fatimine oči na zabavi, očekujte mnogo povezanih razgovora između onih koji znaju i onih koji su znatiželjni da saznaju o simbolici.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakit za usne

Možda i najsmeliji trend nakita. Bez obzira da li se odlučite za suptilni prsten za usne ili neki drugi oblik, nakit za usne je privlačan i smeo. Očekujte da ćete biti zasuti pitanjima o tome kakav je osećaj imati nakit za usne.  Najbolje od svega? Mnogi komadi nakita za usne uopšte ne podrazumevaju pirsing.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakit – veš

Pravi model grudnjaka se danas kvalifikuje kao top, pa zašto ne dodati dragulje i takođe ga kvalifikovati kao nakit? Grudnjak ukrašen draguljima je seksi, lep i učiniće vas centrom pažnje gde god da krenete.

Članak se nastavlja posle reklama

Glomazne metalne ogrlice

Glomazna metalna ogrlica uparena sa manžetnama, prstenovima i odgovarajućim kaišem čini izgled koji je hrabar, futuristički i savršen za leto. Uparite ga sa lancem i spremni ste za bilo koji koncert, festival ili zabavu.

Članak se nastavlja posle reklama

Najsmeliji trendovi nakita: Nakit za kosu

Nakit za kosu je često zanemarena opcija, a dodaje stil svakom izgledu. Bilo da se radi o jednom komadu ili više, nakit za kosu je zabavan i jedinstven.

Članak se nastavlja posle reklama
Sanneberg/istock/gettyimagesplus