Hrom, ogrlice i perle: Ovo je nakit kakav ćemo nositi u septembru 2023!

by | avgust 28, 2023
nakit za jesen 2023.

Ovo je nakit za jesen 2023. koji će biti u fokusu, stoga, pripremite se na vreme!

Jesen je vrhunac sezone oblačenja, a to ne počinje i ne završava se odećom. Pravi komad nakita može da popravi ili pokvari outfit. Uz trend tihi luksuz (plus mnoštvo trendova nakita koji su inspirisani pop-kulturom) koji se razvija od leta do jeseni, videćemo obnovljeni fokus na nakit kao ne samo dodatak u poslednjem trenutku, već i način da podignite ceo svoj stil. Bez obzira da li ulažete u komade koje ćete nositi godinama koje dolaze ili tražite izjavu kojom ćete obeležiti novu sezonu, ovi jesenji trendovi nakita su i pravovremeni i na brendu za sezonu, bez obzira na stil vašeg potpisa.

Nakit za jesen 2023.

Charm School

Članak se nastavlja posle reklama

Nije tajna da se Y2K zaista vratio , što znači da su se neki od naših omiljenih trendova nakita vratili punom snagom. Da, vratile su se šarm narukvice i ogrlice koje ste voleli u srednjoj školi. Današnji lucky charms su uglađeniji i fokusirani su na inicijale, kristale i duhovne talismane kako bi dodali elegantan stil sa malo ličnosti.

 

Inicijali

Članak se nastavlja posle reklama

Na isti način kao i privesci, ove jeseni se vraćaju na popularnost ogrlice sa inicijalima, od jednostavnih slova na delikatnom lančiću koje možete nositi preko džempera sa V-izrezom do smelih privesaka koji daju izjavu. Hej deco, pravopis je zabavan!

Cuff It

Članak se nastavlja posle reklama

Iako sezona manžetanja zvanično ne počinje još nekoliko meseci, sezona kopči je već počela, sa velikim narukvicama sa manžetnama i manžetnama za uši koje su brzo postale originalni komadi.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Nakit za jesen 2023- perlice

Ogrlice i narukvice od perli su postale sve popularnije od početka ranog oživljavanja Y2K stila, ali su samo u porastu ovog leta i jeseni, delom zahvaljujući turneji Taylor Swift Eras Tour, za koju Swiftiejevci nastavljaju da sklapaju i razmenjuju prijateljstva narukvice. Ako ne želite da pravite svoj, postoji mnogo komada nakita od perli koji mogu da dodaju zabavan dodir bilo kojoj odeći. Isprobajte stilove koji kombinuju bisere ili kristale sa običnim perlama ili privescima za uzvišeni dodir.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderni biseri

Biseri su dominirali scenom nakita poslednjih nekoliko godina (naročito pored koketne estetike i Met Gala 2023. ), a pošto tihi luksuz postaje sve popularniji, nećemo ih uskoro odbaciti. Međutim, ne morate da idete sa biserima svoje bake: igrajte se sa trendom koristeći različite oblike, teksture i boje, kombinujući ih sa različitim materijalima i nakitom da biste dali izjavu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Momenat za broš

Iako ovo može izgledati kao divlja karta na ovoj listi, mnogi predviđaju da će broševi postati popularni ove jeseni, zahvaljujući trenutnoj opsesiji mode (i TikTok-a) estetikom starog novca zajedno sa „osnovnim“ trendovima kao što su mračna akademija i cottagecore koji prihvataju staromodni detalji. Broševi su savršen način da obučete blejzer ili jaknu, a možete i da pokušate da ih dodate u šešire i torbe – pa budite na oprezu tokom sledećeg putovanja u prodavnicu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Nakit za jesen 2023- mešani materijali

Debata o srebru protiv zlata je završena ove jeseni jer prihvatamo mešanje i uparivanje svega u našoj kutiji za nakit. Samo napred i zajedno nosite zlatni i srebrni nakit, pomešajte bisere sa okamenjenim drvetom i neka kristali budu na istoj niti kao plastične perle. Neko jedinstveno mešanje može da stvori neke prelepe komade, tako da se ne plašite da budete smeli, posebno kada se radi o izgledu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Nakit za telo

Kada razmišljamo o nakitu, obično mislimo na minđuše, ogrlice, narukvice i prstenje. Međutim, zašto bismo se ograničili na ove opcije kada možemo da ukrasimo celo telo? Dok je nakit za telo tipičan tokom leta, lako možete da dodate narukvice oko struka i lančiće za telo oko satenskih haljina i džempera za oštriji izgled.

 

lepotaizdravlje.rsLightFieldStudios/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; AnnaZhuk/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;