Narukvica Julie Roberts koja je osvojila svet

by | april 25, 2023
narukvica Julie Roberts

Ukoliko volite jednostavan i delikatan zlatni nakit onda je vreme da upoznate ovaj model. Zlatna narukvica koju je nosila Julia Roberts nije bez razloga postala trend

Nakit biran sa ukusom može stilizovati bilo kakvu odeću, a zapanjujući snop tanušnih zlatnih narukvica nije izuzetak od ovog pravila. Sada kada zvanično napuštamo zimsku garderobu i ulazimo u vreme kratkih rukava, tananih i sofisticiranih materijala, idealno je vreme da svojim zglobovima dodate malo sjaja.

Sofisticirane zlatne narukvice sa detaljima ove godine su hit među poznatim damama. Nosi ih Katie Holmes, a ona koja je nedavno viđena na ruci Julie Roberts rasprodana je u rekordnom vremenu. Trenutno, na ovaj model u Americi čeka 5.000 žena.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Zlatna narukvica Julie Roberts

U pitanju je pozlaćena narukvica od sterling srebra, prevučena osamnaestokaratnim satom. Na njoj se nalazi šest ravnomerno raspoređenih cirkona, što je čini stilski drugačijom. Ovaj bezvremenski komad može da upotpuni svaki izgled, od oblačenja ležerne majice do posebne prilike. Julia ju je iskombinovala sa drugim narukvicama kako bi postigla slojevito kombinovanje koje je 2023. godine definitivno u modi.

Članak se nastavlja posle reklama

Vitorio Zunnino Celoto/GettyImagesPlus