Ženski satovi: Najznačajniji trendovi za 2023!

by | mart 6, 2023
ženski sat, trend 2023

Ženski sat – ovo je onaj šik komad nakita koji mnogo govori o vama. Bilo da ga nosite sa poslovnim odelom ili koktel haljinom – vaš sat vas izdvaja iz gomile

Cartier Panthere de Cartier – ovaj sat je već sezonama na listi najtrendi ženskih satova. Njega u svakoj prilici nosi Hailey Bieber, a Nicole Peltz ih ima dva. Ovaj zlatni sat je sada već kultnog statusa i u industriju ženskih satova doneo je bitnu promenu: poručio je proizvođačima da žene ne žele samo svedene, tanke, rosegold narukvice i kućišta posuta cirkonima. Ono što je do sada smatrano principom ženstvenosti, jednostavno, nije više ono što žene zaista žele.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ресейл часов | Chronosophy24 (@chronosophy24)

Istini za volju, za većinu kupaca ženskih satova Cartier Panthere de Cartier je pust san. Njihovi budžeti daleko su ispod pravih pelemenitih metala, skupih i preciznih mehanizama i brendova čiji jedan proizvod košta koliko celokupna imovina jedne prosečne osobe. Ali, poruka je ista – žene su našle novi izraz, a ručni sat više  nije igračka rezervisana za muškarce.

Ženski satovi: Kakvi trendovi nas očekuju u 2023?

Kućišta sata

Za žene koje vole diskretnije asesoare, društvene mreže odmah daju odgovor – u trendu su mali do srednji satovi i kvadratna kućišta!

Boje kućišta

Kada budete birale sat, odlučite sa za kućište u gold ili silver boji ili – crnoj. Goldenrose ove godine nije prvi na listi stilista.

Narukvice sata

Apsolutni trend su metalne narukvice i to prilično robustne. Najviše se kotiraju narukvice u kombinaciji glod i silver boje.Ako baš insistirate na kožnim narukvicama, onda gledajte da one budu sa teksturom, idealno imitacijom zmijske kože.

Boje narukvice

Baš kao i sa kućištima, za one koji se ne opredele za silver ili gold, idealne su crne narukvice ili već one tamnih boja: duboka zelena ili teget.

Statement satovi

Za žene koje vole upadljive modne dodatke i nakit, idealni su satovi koji podsećaju na žensku verziju čuvenog Rolex Daytona.

unomat/gettyimagesplus