Novom kolekcijom Biljana Tipsarević se bori za osećaj slobode & radosti!

Biljana Tipsarević predstavlja novu kolekciju koja budi radost.

by | maj 10, 2021

Modna kreatorka Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj dominiraju jarke boje i svetlucavi materijali.

Kako kaže Biljana, ovog proleća i leta buđenje je drugačije od prethodnih, inspirisano borbom za slobodu, za život i ponovnu radost.

Nova modna kolekcija Biljane Tipsarević

Inspiracija socijalne prirode u kojoj će se svaka od nas prepoznati, prožela se kroz modele nove kolekcije paletom kojom ovog puta dominiraju jarke i vedre boje. To su narandžasta, crvena, koralna, plava, za sve nas koje volimo izazove i uživamo u dominaciji boja koje šalju jasnu poruku o snazi.

Za one malo nežnijeg karaktera, koje vole svedenije boje, tu su bež i bela sa kojima se komadi snažnijih boja vrlo lako uklapaju, dajući pečat celokupnom stajlingu. – Pored jarkih boja, odlučila sam se i za svetlucave materijale, koji vizuelno ističu potrebu za promenom, pokretom i sjajem koji zaslužuje svaka od nas, naglašava Biljana.


Forma i kroj modela su minimalistički, svedeniji, jer je akcenat na poigravanju bojama. Kao i do sada, i u ovoj kolekciji modeli prate liniju tela, diskretno i na prefinjen način ističu obline.

Deo kampanje snimljen je u pustinji, pa se lako prepoznaje inspiracija kolekcije, zahvaljujući kontrastu ambijenta i novih komada. Ambijent jednostavan, tih, baš kao i period kroz koji smo prošli. Nasuprot tome, nova kolekcija je tu da probudi i trgne sve u nama, ponovo nas pokrene i osveži.

 

lepotaizdravlje.rsPromo