Obucite se kao… KETI PERI

by | septembar 4, 2009

Keti Peri, američka pevačica i tekstopisac, dospela je u žižu javnosti 2007. godine, posle internet hita „Ur So Gay“, da bi godinu kansije ubola džek-pot sa pesmom „I Kissed a Girl“ koja je postala svetski broj jedan.

 

Ketty Pery

Ova čudna i simpatična devojka odrasla je u Santa Barbari slušajući isljučivo gospel muziku. Tek u srednjoj školi počinje da peva, ali joj karijera nije bila vredna pomena do albuma koji ju je proslavio: „One of the Boys“.

Keti je postala prepoznatljiva i po nekonvencionalnom stilu odevanja. Njen imidž čine duhovite, svetle kreacije i kombinacija različitih modnih dekada. Ipak, lubenica je detalj bez koga Keti često ne može, tako da ovo, ali i drugo voće koristi kao asesoar na razne načine.
Zanimljivo je da njena prepoznatljiva, zift crna kosa naravno nije prirodna, ali je Keti zapravo plavuša koja farba i obrve u tamno. Njena transformacija u umetnicu kakva je sada, počela je posle adaptacije filma Lolita u kome je naslovnu ulogu maestralno tumačila Dominik Svejn, za koju je Perijeva rekla da ima stil koji „savršeno kombinuje različite stvari“, pa je i to poslužilo kao inspiracija.

Modni poslenici poklonili su Keti Peri mnogo pažnje upravo zahvaljujući tom originalnom, veselom autfitu. Ako vam se dopada kako izgleda, probajte da kombinujete ove detalje.

 

Kozna jakna Ketty Pery

 

1. Kožna jakna, 27.390 din., Mexx

 

 

Ketty pery, Pantalone


2. Pantalone na preklop, 2.490 din., Beso de Loco

 

 

Torba sa aplikacijama

Ogrlica sa masnom

 

3. Torba sa aplikacijama, 2.500 din., La Sorella
4. Ogrlica sa priveskom u vidu leptir mašne, 1.750 din., Aldo

 

Roze haljinica


5. Roze haljinica, 2.490 din., Zara

 

Svetlucavi puder

Top Haljinica

 

6. Svetlucavi puder, 3.448 din., Collistar
7. Top haljina, 3.390 din., Beso de Loco

 

Velika Torba

Zelene Cipele
8. Velika torba, 42.500 din., Galliano
9. Zelene cipele, 7.890 din., Herman Monster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketty Perry

 

 

Tagovi: