Categories Moda

Ove 3 šoping greške napravila je svaka žena

Ne postoji žena koja u šoping ne odlazi sa uživanjem, naročito kada dođe vreme sniženja. Upravo zato što u tom trenutku izgleda da nam je sve što vidimo i potrebno, neretko pravimo šoping greške zbog koji ćemo se kad tad pokajati.

Ovo su najčešće šoping greške, koje je svaka od nas bar jednom napravila:

1. Kupovina u društvu

Prava šopingholičarka zna da se u kopovini može osloniti samo na sebe. Ni jedna žena ne voli da joj se nameće mišljenje o tome šta bi ona trebalo da kupi, a šta ne. Uostalom, svi imamo barem jednu stvar, koju su nas drugarice naterale da kupimo, a nikad je nismo obukle.

2. Čuvanje nepotrebne odeće

Pre nego što odlučite da vam je potrebna nova garderoba, razmislite o tome da vam je ormar pun i da više nemate gde da složite svoje “krpice”. Odvojite jedan dan i organizujte i preuredite svoj garderober i tom prilikom izbacite sve stvari koje uopšte ne nosite, kako biste napravili mesta za nove odevne komade. Odeću koju ne nosite, ukoliko je očuvana, možete donirati u dobrotvorne svrhe i na taj način učiniti dobro delo.

3.  Ne kupujete odeću koju već imate

Čudno, ali se ovog pravila pridržavaju mnoge žene. Pa ipak, vreme je da se to promeni. Možda vaše omiljene farmerke više nisu nosive, zašto onda jednostavno ne kupite novi par. Ako vam nešto dobro stoji, nije pogrešno da s vremena na vreme dopunite svoju kolekciju novim komadom.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA