Zima bez ovog materijala ne sme da prođe. Imate li ga već u ormanu?

by | 26 decembra, 2016

Sećate li se starog, dobrog pliša? Tako ga dugo nija bilo našim ormarima… Ali, ove sezone modni stručnjaci bili su u pravu kada su rekli da će on biti ključni materijal. I srećne smo zbog toga jer ima nečeg tako luksuznog u plišu, priznajte!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Velvet je tradicionalno zimski materijal, ali trendseterke su jedva dočekale da ga isprobaju.

Inspiraciju za nkombinovanje ovog materijala uvek ćete pronaći u svetskim trendseterkama i modnim blogerkama. Uglavnom je praktičniji za večernje varijante, a možete biti lukave i igrati i na sigurno – sa plišanim cipelama nema mesta greškama.

Pročitajte i…. 7 PRAVILA KAKO DA NOSITE SEČENI DŽINS

Guliver/ Getty images

Guliver/ Getty images

Povratkom pliša oduševile su se i slavne lepotice, pa je čest izbor na crvenom tepihu, i zaista deluje potpuno glam!

Plišane haljine su damske i otmene, a one crne su gotovo klasika. Morate imati jednu u ormaru- dugu ili kratku, potpuno je svejedno.

Pročitajte i… Koje krpice će biti hit, a koje će “leteti” iz našeg ormana u 2017-toj

Budite pažljivi kada nosite pliš – on zahteva nešto zagasitije i tamnije tonove, najbolje izgleda u crnoj, teget i bordo boji. Ipak, ima divnih komada i u nešto svetlijim nijansama, ali onda kroj mora biti besprekoran.

Takođe, pliš zahteva jednostavnost, nikada ga nemojte uklapati uz dezeniranu odeću i previše aksesoara. On “priča” sam za sebe.

Naša preporuka su bordo plišane pantalone, biće odličan komad za hladne dane, ali možete ih nositi već i sada uz belu košulju ili providnu crnu bluzu i klasične salonke.

Pogledajte našu foto galeriju i recite nam – jeste li se već obradovali povratku pliša na velika vrata?

Tagovi: